0

Garderobenummers

Heeft u een vraag over garderobenummers? Wellicht staat het antwoord hieronder. Is dit niet toereikend? Neemt u dan contact met ons op via info@euro-events.nl of via 026-3190740.

Kan ik garderobenummers nabestellen als ik er een paar kwijt ben?

Wij snappen dat het kan gebeuren dat garderobenummers kwijt raken. Het is bij ons dan ook geen probleem de nummers los na te bestellen.

Hoeveel garderobenummers moet ik bestellen?

Voor ieder kapstokhaakje zijn twee nummers benodigd. Er moet een nummer aan het haakje bevestigd worden en er moet een corresponderend nummer aan de klant meegegeven worden. Dit kan bij ons op twee manieren: u kunt een dubbele serie nummers bestellen, dan hangt u 1 nummer aan het haakje en geeft u één haakje aan de bezoeker mee. Deze oplossing is flexibel en kunt u overal toepassen, op verschillende kapstokken/garderobes.  De andere oplossing is het bestellen van één serie plastic garderobenummers en één serie zelfklevende garderobenummers. 

De zelfklevende garderobenummers zijn kleine zilveren plaatjes met een zelfklevende achterkant welke u op uw garderobe plakt, één per haakje. Indien u altijd met dezelfde kapstokken werkt, is dit een goede oplossing. Deze plaatjes kunnen bedrukt worden met 4 karakters. U koopt naast deze serie dan nog 1 serie plastic garderobenummers welke meegegeven worden aan de bezoeker.