0

Tyvek polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Tyvek polsbandjes zijn sterke, goedkope polsbandjes die zich perfect lenen voor gebruik als toegangscontrole. Dit zorg ervoor dat ze ideaal zijn voor eendaagse evenementen. Wilt u Tyvek polsbandjes bedrukken? Dat is mogelijk. Laat ze bedrukken met een full-color bedrukking of ga voor een zwarte bedrukking.

Tyvek polsbandjes zwart bedrukt

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen ontwerp voor u kunnen bedrukken.

vanaf

€ 0.039

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Voordelig onbedrukte polsbandjes bestellen? Tyvek is snel uit voorraad leverbaar.

vanaf

€ 0.029

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes standaard

Tyvek polsbandjes met een standaard opdruk. Goedkoper dan met uw eigen opdruk! Standaard voorzien van veelvoorkomende opdrukken.

vanaf

€ 0.039

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes full color

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen ontwerp Full Color voor u kunnen bedrukken.

vanaf

€ 0.044

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes budget

Tyvek budgetbandjes zijn snel leverbaar en voor iedereen betaalbaar, standaard met opdruk van het Euro Events logo

vanaf

€ 0.040

1-2 werkdagen

Uniek gecodeerde Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes met unieke nummering, QR code of barcode mogelijk in uw eigen ontwerp.

vanaf

€ 0.070

2-3 werkdagen

Wat zijn Tyvek polsbandjes?

Deze polsbandjes zijn het meest geschikt zijn voor eendaagse evenementen en uitgaansgelegenheden. Ze zijn gemaakt van een stevig, synthetisch materiaal dat lijkt op papier. Het is een sterk polsbandje dat niet scheurt, nauwelijks slijt en comfortabel is om te dragen. Bovendien zijn ze relatief goedkoop en spatwaterbestendig.

Soorten bedrukkingen

Bij Euro Events kunt u de bandjes op verschillende manieren laten bedrukken. Mocht u op zoek zijn naar een gepersonaliseerde opdruk, bijvoorbeeld met uw eigen logo of een ander specifiek ontwerp, dan biedt de zwarte bedrukking of full-color bedrukking uitkomst. Het is ook mogelijk om ze te bestellen met een unieke nummering, QR-code of barcode.

Heeft u geen specifieke wensen met betrekking tot het ontwerp, dan zijn onze standaardbedrukkingen voor u de ideale oplossing. Houdt er wel rekening mee dat dit type bedrukking een stuk fraudegevoeliger is, omdat deze door iedereen te bestellen is. Daarnaast bieden wij ook de budget- en standaard polsbandjes aan, deze hebben een zwarte bedrukking en hebben een voordelige prijs.

Editor

In onze webshop hebben wij voor het Tyvek polsbandje met een zwarte bedrukking een editor beschikbaar. In deze editor kunt u zelfstandig een eigen ontwerp maken. Denk aan uw eigen tekst, logo en/of afbeeldingen.

Wilt u een origineel ontwerp, waarbij onze editor niet voldoende alternatieven biedt? Dan is het ook mogelijk om door onze ontwerpstudio een ontwerp te laten maken. Het laten maken van een ontwerp kost u slechts € 5,- per ontwerp extra.

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Onze onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zijn het goedkoopste in ons assortiment. Wij kunnen bij de onbedrukte variant een snelle levering bieden. Heeft u voor 12 uur besteld? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Wel zijn ze een stuk fraudegevoeliger dan de varianten met een bedrukking.

Waarvoor worden Tyvek polsbandjes gebruikt?

Ze bieden een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor ze erg geschikt zijn voor eendaagse binnen- en buitenevenementen. Door uw logo of dat van een sponsor van uw evenement erop te laten bedrukken, werkt het ook effectief als promotiemateriaal. Daarnaast wordt het o.a. gebruikt voor leeftijdscontrole, als toegangsbewijs en als toiletbandje. Ook op beurzen en congressen zijn de polsbandjes van Tyvek ideaal.

Voordelen van het materiaal Tyvek 

De voordelen van dit materiaal zijn:

  • Beschikbaar met of zonder opdruk;
  • Scheurt niet en slijt nauwelijks;
  • Spatwaterbestendig;
  • Inzetbaar als promotiemateriaal;
  • Geschikt als toegangscontrole;
  • Fraudebestendig. Het polsbandje beschadigt als men de sluiting probeert los te maken;
  • Bedrukking in zowel zwart als full-color mogelijk;
  • Snelle levering.

Levertijd 

De levertijd is afhankelijk van het type Tyvek polsbandje. Ons onbedrukte alternatief kan snel uit voorraad geleverd worden. Na goedkeuring én betaling vóór 12.00 uur, verzenden wij ze diezelfde dag nog! Bij ons kunt u altijd binnen drie dagen al onze varianten van dit type bandje in huis hebben. Ook de gepersonaliseerde opties met een zwarte of full-color opdruk.

Lastig om een keuze te maken?

Bent u opzoek naar Tyvek polsbandjes? Maar weet u niet welk variant het beste bij uw evenement past? Misschien kan onze productkeuzehulp u helpen bij het maken van een definitieve keuze. Komt u er toch niet helemaal zelf uit of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-3190740. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.