0

Tyvek polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Tyvek polsbandjes zijn sterke, goedkope polsbandjes die zich uitstekend lenen voor gebruik als toegangscontrole. Ze zijn ideaal voor eendaagse evenementen. Wilt u Tyvek polsbandjes bedrukken? Dat is mogelijk. Laat ze bedrukken met een zwarte bedrukking of ga voor een full-color bedrukking.

Tyvek polsbandjes zwart bedrukt

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen ontwerp voor u kunnen bedrukken.

vanaf

€ 0,04

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Voordelig onbedrukte polsbandjes bestellen? Tyvek is snel uit voorraad leverbaar.

vanaf

€ 0,03

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes standaard

Tyvek polsbandjes met een standaard opdruk. Goedkoper dan met uw eigen opdruk! Standaard voorzien van veelvoorkomende opdrukken.

vanaf

€ 0,04

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes full color

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen ontwerp Full Color voor u kunnen bedrukken.

vanaf

€ 0,044

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes budget

Tyvek budgetbandjes zijn snel leverbaar en voor iedereen betaalbaar, standaard met opdruk van het Euro Events logo

vanaf

€ 0,04

1-2 werkdagen

Uniek gecodeerde Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes met unieke nummering, QR code of barcode mogelijk in uw eigen ontwerp.

vanaf

€ 0,07

2-3 werkdagen

Eigenschappen van Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes zijn ideaal voor eendaagse evenementen en uitgaansgelegenheden. Ze zijn relatief goedkoop en spatwaterbestendig. Ze zijn voorzien van een zelfklevende sluiting, waardoor u ze gemakkelijk sluit om de pols. Zonder het bandje te scheuren, is het niet mogelijk het polsbandje af te doen. Dit maakt dat het een zeer fraudebestendig polsbandje. Tyvek polsbandjes worden gemaakt van een stevig, synthetisch materiaal dat op het eerste oog lijkt op papier. Het is een sterk polsbandje dat niet scheurt, nauwelijks slijt en comfortabel is om te dragen. Met behulp van onze editor kunt u gemakkelijk zelf een ontwerp maken.

Waarvoor worden Tyvek polsbandjes gebruikt?

Voor eendaagse binnen- en buitenevenementen is het Tyvek polsbandje uitermate geschikt. Ze worden o.a. gebruikt als toegangsbewijs of voor leeftijdscontrole. Met een eigen ontwerp, kunt u het polsbandje personaliseren en gebruiken voor welke toepassing dan ook. Een Tyvek polsbandje biedt ook uitkomst als promotiemateriaal voor uw bedrijf of dat van uw sponsoren. Niet alleen op grote evenementen, maar ook op beurzen en congressen zijn ze ideaal. Ook binnen andere sectoren dan de evenementenbranche zie je Tyvek polsbandjes terug, zo ook in grote distributiecentra. Daarover is meer te vinden in onze showcase.

Soorten bedrukkingen

Bij Euro Events kunt u de Tyvek bandjes op verschillende manieren laten bedrukken. Mocht u op zoek zijn naar een gepersonaliseerde opdruk, bijvoorbeeld met uw eigen logo of een ander specifiek ontwerp, dan biedt de zwarte bedrukking of full-color bedrukking uitkomst. Het is ook mogelijk om ze te bestellen met een unieke nummering, QR-code of barcode. Tevens zijn de gepersonaliseerde polsbandjes, net als de onbedrukte variant, beschikbaar in twee verschillende bandbreedtes: 19 mm en 25 mm breed.

Zwarte bedrukking
Een ontwerp met zwarte bedrukking, kunt u gemakkelijk zelf maken in onze editor en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. In de editor is uw ontwerp direct zichtbaar, daarom weet u precies wat u bestelt. Wilt u een uitgebreider ontwerp? Dan is het ook mogelijk om een ontwerp bij ons aan te leveren.

Full-color bedrukking

Een Tyvek polsbandje met een full color bedrukking is geheel naar wens te laten bedrukken. Bij dit type bedrukking wordt het bandje in zijn geheel bedrukt, waardoor u kunt kiezen voor een uitgebreid ontwerp. Tegen een meerprijs van €5,- per ontwerp, kan onze ontwerpstudio voor u een uniek design ontwerpen.

QR-code of barcode

Wanneer u op zoek bent naar een uitermate uniek Tyvek polsbandje, zijn de Tyvek polsbandjes met QR code wat u zoekt. Deze zijn geheel in full-color te bedrukken en worden voorzien van een unieke nummering en barcode of QR-code. Hierdoor neemt o.a. de fraudegevoeligheid af, omdat u door de nummering het aantal afgegeven polsbandjes kunt controleren. Vooral bij toegangssystemen is dit optimaal, maar ook is het mogelijk om een link naar uw website of een specifieke webpagina in de barcode of QR-code te verwerken.

Standaard bedrukking

Tyvek polsbandjes met standaardbedrukking zijn zeer goedkoop. U kunt hierbij kiezen uit onze budget bandjes, hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren met het logo van Euro Events. Ook bieden we de standaard bandjes, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en opties bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan toiletbandjes of nix 18+ alcoholbandjes. Houdt er wel rekening mee dat dit type bedrukking een stuk fraudegevoeliger is, omdat deze door iedereen te bestellen zijn.

Editor

In onze webshop hebben wij voor het Tyvek polsbandje met een zwarte bedrukking een editor beschikbaar. In deze editor kunt u zelf een eigen ontwerp maken. Denk aan uw eigen tekst, logo en/of afbeeldingen.

Hulp nodig bij het ontwerpen van een origineel design? Dan is het ook mogelijk om door onze ontwerpstudio een ontwerp te laten maken. Het laten maken van een ontwerp kost u slechts € 5,- per ontwerp extra.

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Onze onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zijn het goedkoopste binnen ons assortiment. Wij kunnen de onbedrukte variant snel leveren. Heeft u voor 12:00 uur besteld? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Wel zijn ze een stuk fraudegevoeliger dan de varianten met een bedrukking.

FAQ

Wat is de levertijd van Tyvek Polsbandjes?
De levertijd is afhankelijk van het type Tyvek polsbandje. Ons onbedrukte alternatief kan snel uit voorraad geleverd worden. Na goedkeuring én betaling vóór 12.00 uur, verzenden wij ze diezelfde dag nog! Bij ons kunt u altijd binnen drie werkdagen al onze varianten van dit type bandje in huis hebben. Ook de gepersonaliseerde opties met een zwarte of full-color opdruk.

Kan de opdruk op mijn Tyvek polsbandje in het midden gedrukt worden?
De opdruk bij een Tyvek polsbandje staat bewust vlak naast de plakstrip. Op deze manier wordt de opdruk niet overplakt bij het sluiten van het polsbandje. Het is dus niet verstandig om de tekst meer te centreren. De opdruk is dan niet of maar voor een deel zichtbaar.

Benieuwd naar onze gehele FAQ? Ga naar onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Misschien kan onze productkeuzehulp u helpen bij het maken van een definitieve keuze. Komt u er toch niet helemaal zelf uit of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-3190740. Wij geven u graag vrijblijvend advies.