0

Tyvek polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!

Kiyoh

Tyvek polsbandjes zijn sterke polsbandjes en daardoor ideaal voor in de horeca. De polsbandjes kunnen gebruikt worden voor leeftijds- en toegangscontroles. Er zijn volop mogelijkheden om de polsbandjes te personaliseren. Tyvek polsbandjes bestellen is een verstandige keuze als u op zoek bent naar degelijke polsbandjes voor een ééndaags evenement.

Tyvek polsbandjes zwart bedrukt

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen o…

vanaf

€ 0,055

per 10.000

1 - 2 werkdagen

Tyvek polsbandjes onbedrukt

Voordelig onbedrukte polsbandjes bestellen? Tyvek is snel uit voorraad leverbaar…

vanaf

€ 0,045

per 10.000

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes budget

Tyvek budgetbandjes zijn snel leverbaar en voor iedereen betaalbaar, standaard m…

vanaf

€ 0,050

per 10.000

1-2 werkdagen

Tyvek polsbandjes full color

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij geheel naar uw eigen o…

vanaf

€ 0,060

per 10.000

1 - 2 werkdagen

Tyvek polsbandjes standaard

Tyvek polsbandjes met een standaard opdruk. Goedkoper dan met uw eigen opdruk!…

vanaf

€ 0,065

per 10.000

1-2 werkdagen

Uniek gecodeerde Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes met unieke nummering, QR code of barcode mogelijk in uw eigen…

vanaf

€ 0,070

per 10.000

2-3 werkdagen

Tyvek polsbandjes kopen

Deze polsbandjes zijn gemaakt van Tyvek, een synthetisch materiaal gemaakt van vezels. Tyvek lijkt erg op papier en is gewoon te beschrijven en te bedrukken, maar brengt ook unieke voordelen met zich mee. Het scheurt niet, slijt niet en is waterdamp doorlatend.

Soorten Tyvek polsbandjes

Euro Events kent een uitgebreid assortiment aan Tyvek polsbandjes. Zo kunt u kiezen voor eigen bedrukking, standaardbandjes en budgetbandjes. Daarnaast hebben wij ook onbedrukte en juist volledig custom made Tyvek polsbandjes. Hieronder leggen wij graag meer uit over de mogelijkheden.

Bedrukte Tyvek polsbandjes bestellen

Bent u op zoek naar stevige, goedkope polsbandjes voor uw evenement? Kies dan voor bedrukte Tyvek polsbandjes. Deze polsbandjes zijn snel leverbaar en in vele kleuren beschikbaar. Uitermate geschikt voor eenmalig gebruik en standaard bedrukt met zwarte inkt. Het is ook mogelijk om de polsbandjes van Tyvek te bedrukken in meerdere kleuren, met deze "full color" bedrukking kunt u de bandjes geheel naar wens bedrukken. De Tyvek polsbandjes bevatten een plakstrip waardoor de bandjes niet afgedaan kunnen worden en dus fraudebestendig zijn. Een perfect product om in te zetten tijdens klein- en grootschalige eenmalige evenementen.

Standaardbandjes bestellen

Onze standaardbandjes zijn de handigste budget optie. Ze worden voorzien van standaard opdrukken zoals 16+, 18+, toilet toegang of entreebewijs. Dit is goedkoper dan uw eigen opdruk. Beschikbaar in 13 verschillende kleuren en zeer snel leverbaar. Deze budget bandjes worden voornamelijk ingezet tijdens evenementen en horecagelegenheden waar gecontroleerd wordt op de leeftijd van bezoekers. De alcoholbandjes maken het reguleren van alcoholgebruik overzichtelijker.

Budgetbandjes bestellen

Voor kleine organisaties of organisaties met een klein budget hebben wij de standaardbandjes, welke standaard voorzien zijn van het Euro Events logo. Het is niet mogelijk om te kiezen voor een eigen opdruk. Zeer goedkoop in aanschaf, snel leverbaar en standaard voorzien van een nummering. De goedkope polsbandjes zijn door iedereen te bestellen en daardoor niet fraudebestendig. Tyvek polsbandjes zijn spatwaterbestendig. Wilt u liever bandjes die geheel waterbestendig zijn? Kies dan voor plastic polsbandjesvinyl polsbandjes of siliconen polsbandjes.

Onbedrukte Tyvek polsbandjes

Onze onbedrukte Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes die wij snel uit voorraad kunnen leveren. De bandjes zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Bestel je ze voor 12.00uur? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. De perfecte last-minute optie!

Custom made Tyvek polsbandjes

Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om unieke nummering en/of QR-/barcodes toe te voegen aan ontwerp. Met de nummering heeft u altijd inzicht in het aantal uitgegeven polsbandjes. Daarnaast kan het nummer ook dienen als extra controlemiddel. Voor toegangssystemen kan dit een waardevolle toevoeging zijn! Verder kunt u de polsbandjes geheel in eigen stijl personaliseren. De bandjes worden vervolgens bedrukt in full colour. Al met al zijn onze custom made Tyvek polsbandjes een goede professionele optie.

De voordelen van Tyvek polsbandjes

Kiest u voor Tyvek polsbandjes, dan kiest u voor een sterk polsbandje met unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet,:

  • Beschikbaar met of zonder opdruk
  • Scheurt en slijt niet
  • Spat waterbestendig
  • Effectief als promotiemateriaal
  • Geschikt als toegangscontrole
  • Fraudebestendig
  • Op maat gemaakt, bijvoorbeeld met uw eigen logo of tekst
  • Snelle levering

Altijd op korte termijn te leveren

De planning van een evenement kan een hectische aangelegenheid zijn. Daarom kunt u bij ons al binnen 2 dagen uw eigen, gepersonaliseerde bandjes in huis hebben. Ook als de tijd dringt kunt u dus bij ons probleemloos polsbandjes bestellen.

Tyvek polsbandjes kiezen

Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze productkeuzehulp voor polsbandjes. Deze helpt u op weg bij het kiezen van het juist polsbandje.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag