0

Verhuur

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Betaalsystemen huren voor evenementen Euro Events heeft een zeer ruim verhuurassortiment om het uitgeven en reguleren van uw munten zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Vragen over verhuur? Bel ons!

088-3190740 Wij zijn tot 17:00 telefonisch bereikbaar

Huur muntenkassa

Het complete betaalsysteem voor de verkoop van consumptiemunten op uw evenement.

vanaf

€ 500,00

Op aanvraag

Huur muntautomaat Maxi XL

Wisselautomaat met zeer grote capaciteit, al te huur vanaf 1 week.

vanaf

€ 450,00

Op aanvraag

Huur uitgifte machine

Snel munten uitgeven aan uw klant, zonder munten te hoeven tellen!

vanaf

€ 225,00

1- 2 werkdagen

Muntenkassa huren

Het inzetten van muntenkassa's op een evenement of festival is een efficiënte en betrouwbare aanpak van het uitgeven en reguleren van uw munten. Het complete betaalsysteem voor de verkoop van consumptiemunten op uw evenement. Beschikbaar met twee of vier kassa’s. Het is van groot belang dat de uitgifte van de consumptiemunten via de muntenkassa's smetteloos verloopt, om wachtrijen en ontevreden bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Met de toevoeging van muntenkassa’s wordt de betalingsstroom geautomatiseerd en verbeterd. Ook is bij onze nieuwe muntautomaten NFC betaling mogelijk. 

Naast goed en snel functionerende muntenkassa's is het een grote meerwaarde als u inzicht heeft in de realtime verkoopomzet en uitgifte. Met de nieuwe software voor monitoring op afstand, heeft u zicht op de (ontwikkeling) van de verkoop.

Wisselautomaat huren

Vind uw evenement binnen plaats en heeft u geen ruimte voor aanhangwagens met muntenautomaten? De muntautomaat Maxi XL hebben wij speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere of afgesloten ruimtes. Na aansluiting op stroom direct te gebruiken. Voor de pinacceptatie is er uiteraard ook een internetverbinding nodig. Deze internetverbinding kan via een utp kabel worden aangesloten en kan op twee manieren worden gemaakt: via een 4G verbinding of via uw vaste lijn. Alle huur automaten worden geprogrammeerd geleverd. De prijs is inclusief telefonische service. Het huren van deze wisselautomaat is standaard voor een week. Uiteraard kunt u de huurperiode verlengen. Op het huren van dit product zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing. Gaat u de automaat continu gebruiken? Dan is het kopen van een muntautomaat waarschijnlijk slimmer en goedkoper. 

Uitgiftemachine huren

Voorkom telfouten bij het uitgeven van munten aan uw bezoekers met de munt uitgiftemachine. Consumptiemunten hoeven niet meer geteld te worden, dit doet de machine automatisch. Gemakkelijk te huren bij ons zodat u geen aanschafkosten heeft. Deze machine bestaat uit twee delen, een kastje waarop het gewenste aantal munten kan worden ingetoetst, en de hopperbox waarin de voorraad munten zit opgeborgen. Hierdoor spaart u al gauw 1 personeelslid uit. De uitgifte machine die wij leveren is de quattro cube. De quattro cube bevat 4 hoppers en bieden ruimte aan circa 10.000 munten.