0

Verhuur

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Betaalsystemen huren voor evenementen Euro Events heeft een zeer ruim verhuurassortiment om het uitgeven en reguleren van uw munten zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Vragen over verhuur? Bel ons!

088-3190740 Wij zijn tot 17:00 telefonisch bereikbaar

Huur pinautomaten

Tijdelijk een pinautomaat huren, tegen een zeer scherpe prijs.

vanaf

€ 12,00

5 werkdagen

Huurmunten

Makkelijk en eenmalig munten gebruiken, nu bestellen, overmorgen al in huis. Let

vanaf

€ 12,00

1- 2 werkdagen

Huur telbakken

Bewaar en tel uw huurmunten eenvoudig met deze telbakken. Let op! De huurtermijn

vanaf

€ 5,00

1- 2 werkdagen

Huur muntinnamebak

Snel en veilig uw munten innemen en bewaren achter de bar. Let op! De huurtermij

vanaf

€ 15,00

1- 2 werkdagen

Huur munttelmachine

Let op! De huurtermijn van de munttelmachine is standaard 1 week. Mocht u langer willen huren, dan kan dat in overleg en tegen een kleine meerprijs.

vanaf

€ 50,00

1- 2 werkdagen

Huur weegschaal consumptiemunten

Met deze weegschaal kunt u snel grote aantallen consumptiemunten tellen. Let op!

vanaf

€ 50,00

1- 2 werkdagen

Huur muntenkassa

Het complete betaalsysteem voor de verkoop van consumptiemunten op uw evenement.

vanaf

€ 500,00

Op aanvraag

Huur muntautomaat Maxi XL

Wisselautomaat met zeer grote capaciteit, al te huur vanaf 1 week.

vanaf

€ 450,00

Op aanvraag

Huur uitgifte machine

Snel munten uitgeven aan uw klant, zonder munten te hoeven tellen!

vanaf

€ 225,00

1- 2 werkdagen

Huur kassalade

Handmatige kassalade, met maximale beveiliging en optimaal gebruiksgemak.

vanaf

€ 10,00

1- 2 werkdagen

Huur geldtelmachine

Snel biljetten tellen zonder deze te hoeven sorteren of uitzoeken.

vanaf

€ 75,00

1- 2 werkdagen

Huur garderobenummers

Garderobenummers nodig voor een tijdelijke garderobe? Huren is een voordelige oplossing.

vanaf

€ 25,00

1- 2 werkdagen

Huur portofoons

Goede communicatie op uw evenement? Deze portofoons zijn hiervoor onmisbaar.

vanaf

€ 25,00

1- 2 werkdagen

Huur vals geld detector

Met deze vals geld detector kunt u snel en makkelijk bankbiljetten controleren op echtheid.

vanaf

€ 15,00

1- 2 werkdagen

Betaalsystemen huren voor evenementen

Euro Events heeft een zeer ruim verhuurassortiment om het uitgeven en reguleren van uw munten zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Niet alleen onze muntenkassa’s zorgen voor een snellere doorstroom van bezoekers, maar ook de munten telmachines, inname bakken, uitgifte machines en kassalades.

Lange rijen en wachttijden zorgen voor een negatieve ervaring bij uw bezoekers. Combineer de benodigde producten zodat uw crew ontlast wordt en de focus gelegd kan worden op de beleving van uw bezoekers. Verhoog de efficiëntie op tijdens evenement zorg er voor dat geldstromen snel en veilig verlopen.

Consumptiemunten huren

Bent u op zoek naar munten voor tijdelijk gebruik? En wilt u geen vaste investering doen? Kies er dan voor om consumptiemunten te huren. Weet u niet zeker of u liever munten wilt kopen of huren? Bekijk dan de vraag 'Kan ik beter consumptiemunten huren of kopen?’ op onze FAQ pagina.

Kassalade huren

Speciaal voor locaties met een laag aantal bezoekers verhuren wij kassalades met daarin acht instelbare muntvakjes om kleingeld netjes te sorteren. Ideaal voor bijvoorbeeld evenementen in sportkantines. Al vanaf €10,- per dag!

Telbakken huren

Onze telbakken kunnen makkelijk gecombineerd worden met onze huurmunten. De huurmunten kunnen per 10 stuks gesorteerd worden zodat dit bij uitgifte veel tijd scheelt. Heeft u eigen munten? Kies er dan voor om de telbakken te kopen. Zo kunt u na afloop van uw evenement de munten makkelijk opbergen en voor het volgende evenement uit opslag halen. Let wel op: de telbakken zijn alleen geschikt voor ronde munten.

Muntinnamebak huren

De muntinnamebak is ideaal voor achter de bar. Uw personeel kan makkelijk de ingenomen munten deponeren in de bak. Dit zorgt voor snelle verwerking van consumptiemunten. De bak is voorzien van een slot waardoor alleen personeel met een sleutel de innamebak kan openen. De munten innamebak is al te huur voor slechts €15,- per twee weken!

Munttelmachine huren

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw munten te tellen? Onze munttelmachine is ideaal voor het snel en foutloos tellen van ronde consumptiemunten. Te huren voor minimaal een week.

Geldtelmachine huren

Handmatig biljetten tellen en sorteren kan veel tijd in beslag nemen. Onze geldtelmachine sorteert en telt automatisch geldbiljetten. Een extra voordeel is dat de telmachine vals geld kan detecteren.

Pinautomaten huren

Organiseert u een evenement waarbij weinig tot geen contant geld in omloop is? Automatiseer uw betalingsstroom door het gebruik van pinautomaten. Verhoog de veiligheid op uw evenement doordat er geen contact geld in omloop is.

Muntenkassa huren

Het complete betaalsysteem voor de verkoop van consumptiemunten op uw evenement. Beschikbaar met twee of vier kassa’s. Het is van groot belang dat de uitgifte van de consumptiemunten via de muntenkassa's smetteloos verloopt, om wachtrijen en ontevreden bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Met de toevoeging van muntenkassa’s wordt de betalingsstroom geautomatiseerd en verbeterd.

Uitgiftemachine huren

Voorkom telfouten bij het uitgeven van munten aan uw bezoekers met de munt uitgiftemachine. Consumptiemunten hoeven niet meer geteld te worden, dit doet de machine automatisch. Gemakkelijk te huren bij ons zodat u geen aanschafkosten heeft.  

Wisselautomaat huren

Vind uw evenement binnen plaats en heeft u geen ruimte voor aanhangwagens met muntenautomaten? De muntautomaat Maxi XL hebben wij speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere of afgesloten ruimtes. Na aansluiting op stroom direct te gebruiken.

Portofoons huren

Goede communicatie op een evenement is van belang om het evenement tot een succes te maken. Zorg er voor dat bepaalde groepen ontvangers snel en veilig kunnen communiceren door portofoons te huren. De portofoons zijn al te huren voor één dag. Hoe langer de portofoons gehuurd worden, hoe goedkoper ze per dag worden.

Garderobenummers huren

Is er op uw evenement een tijdelijke garderobe aanwezig? Euro Events verhuurt ook garderobenummers. Geleverd in een handige opbergbak en op volgorde gesorteerd waardoor ze direct klaar voor gebruik zijn.

Consumptiemunten weegschaal huren

Met deze consumptiemunten weegschaal is het mogelijk om snel en efficiënt grote hoeveelheden munten te tellen. Zowel ronde consumptiemunten als breekmunten kunnen gewogen worden.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons verhuurassortiment en helpen u graag de juiste keuze te maken. We hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche waardoor wij goed kunnen meedenken met evenementenorganisatoren.