0

Accessoires

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Bijbehorende accessoires voor uw lanyards!

Badgeholders

Een badgeholder is een handige accessoire voor visitekaartjes of toegangspassen.

vanaf

€ 0,15

1-2 werkdagen

Skipashouders met trekkoord

Deze skipashouders zijn door het trekkoord handig bij de controle van toegangspassen.

vanaf

€ 0,75

5-10 werkdagen

PET clip

De PET-clip is gemakkelijk te gebruiken om uw PETfles aan te hangen.

vanaf

€ 0,49

5-10 werkdagen

Badgeholders

Badgeholders zijn veelzijdig inzetbaar. Zo dragen ze bij aan de herkenbaarheid van bepaalde bezoekersverdelingen, kunt het als opberg accessoire gebruiken (A6 formaat) of voor toegangspassen. Voornamelijk op beurzen zijn badgeholders geliefd. De badgeholders met creditcard afmeting worden bevestigd aan een lanyard (keycord) voor goede herkenbaarheid van de exposant.

Skipashouder met trekkoord

Een skipashouder met trekkoord, een onmisbaar item tijdens de wintersport! Wie ooit op wintersport is geweest begrijpt hoe vervelend het is om bij een toegangspoortje van de skipiste - met handschoenen aan - op zoek te moeten naar een toegangspas. Deze skipashouder kan gemakkelijk aan een jas of broek bevestigd worden. Het oprolbare trekkoord zorgt er voor dat het simpel is om de pas te scannen bij het toegangspoortje. Ook ideaal voor werknemersbadges en toegangskaarten bij evenementen en vakbeurzen.

Bedrukte bierafschuimer

Bierafschuimers zijn handige gadgets om te gebruiken tijdens evenementen waar bier geschonken wordt. Het is mogelijk om de bierafschuimers te bedrukken met een tekst en/of logo. Door het grote drukoppervlak (zowel handvat als blad) komt de opdruk goed tot zijn recht. Kies voor een dubbelzijdige bedrukking voor optimale zichtbaarheid.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.