0

Bedrukte munten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Consumptiemunten kunt op verschillende manieren laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor munten met een bedrukking in 1 kleur, voor een duidelijke en slijtvaste opdruk tegen een voordelige prijs. Een meerkleurendruk munt leent zich erg goed voor logo's die in meerdere kleuren getoond moeten worden. Ook kunt u kiezen voor een bedrukte munt met full colour opdruk, waarbij de opdruk mogelijkheden eindeloos zijn.

Foliedruk munten

Deze bedrukte munten hebben een zeer slijtvaste opdruk in één kleur.

vanaf

€ 40,00

5-10 werkdagen

Full color munten

Full color is de ideale druktechniek voor gedetailleerde afbeeldingen en foto's.

vanaf

€ 52,00

5-10 werkdagen

Combimunt

Een unieke munt waarbij u zelf de kleur van de rand bepaalt!

vanaf

€ 60,00

5-10 werkdagen

Foliedruk munten bedrukken

Onze foliedrukmunten hebben één kleur opdruk. Zorg er hierbij voor dat u kiest voor een contrasterende kleur zodat de opdruk goed leesbaar is. Deze consumptiemunten zijn ideaal om in te zetten tijdens festiviteiten waarbij meerdere munten in inloop zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte munten voor een foodtruck festival. Door uw munten te laten bedrukken en te kiezen voor een goed contrast onderscheidt u zich van de rest. Hierdoor is er minder kans op fraude.

U kunt de consumptiemunten ook laten bedrukken met een metallic- of holografische opdruk. Zo valt uw munt nog meer op!

Full colour bedrukte munten

De full colour bedrukking op de full colour munten geeft nét dat beetje extra. Ideaal voor gedetailleerde afbeeldingen, muntjes met een log of foto. Wij adviseren u om witte munten te bedrukken zodat de opdruk het beste tot zijn recht komt. Deze bedrukte muntjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een speciale spaaractie bij supermarkten of kunnen worden uitgedeeld op sportverenigingen als aandenken. De perfecte bedrukte munt om mee op te vallen!

Meerkleurendruk munten

De naam zegt het al: meerkleurendruk, een bedrukking in meerdere kleuren. Deze meerkleurendruk munten zijn bij uitstek geschikt wanneer uw logo meerdere kleuren bevat. De consumptiemunten zijn ideaal voor cafés, bars, kroegen en overige uitgaansgelegenheden. Doordat de opdruk slijtvast is kunt u jaren plezier hebben van deze munten, ook bij intensief gebruik. Ook voor bijvoorbeeld een sportvereniging zijn deze muntjes met logo geschikt. Wij kunnen het logo van uw vereniging goed zichtbaar op de munten bedrukken.

Combimunten

De combimunt is onze primeur! Wij zijn namelijk de enige leverancier van deze munt. De combimunt is te herkennen aan de combinatie van een witte binnenkant met een gekleurde rand. Door de gekleurde rand is deze plastic munt zeer fraudebestendig en dus ideaal om in te zetten tijdens evenementen waarbij meerdere soorten munten in omloop zijn, denk bijvoorbeeld aan een markt of foodtruckfestivals. Wilt u gaan voor een uiterst veilige betaalmunt? Kies dan voor de combimunt.

Bent u op zoek naar een ander soort consumptiemunt? Bekijk dan hier ons gehele munten assortiment. Weet u niet precies welke soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juist munt.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.