0

Bedrukte munten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!

Kiyoh

Munten kunnen bedrukt worden op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor munten met een bedrukking in 1 kleur, voor een duidelijke en slijtvaste opdruk tegen een voordelige prijs. Een meerkleurendruk munt leent zich erg goed voor logo's die in meerdere kleuren getoond moeten worden. Ook kunt u kiezen voor een full colour opdruk, daarbij is de opdruk zeer gedetailleerd en de mogelijkheden eindeloos.

Foliedruk munten

Deze bedrukte munten hebben een zeer slijtvaste opdruk in één kleur.

vanaf

€ 40,-

per 25.000

10 werkdagen

Full color munten

Full color bedrukte munten zijn ideaal voor het drukken van gedetailleerde afbee…

vanaf

€ 52,-

per 25.000

10 werkdagen

Meerkleurendruk munten

Meerkleurendruk munten zijn consumptiemunten met een slijtvaste opdruk met maxim…

vanaf

€ 50,-

per 25.000

10 werkdagen

Crystal munten

Crystal munten zijn transparante munten met een full colour bedrukking.

vanaf

€ 49,-

per 25.000

10 werkdagen

Combimunt

Een unieke munt waarbij u zelf de kleur van de rand bepaalt!

vanaf

€ 60,-

per 25.000

10 werkdagen

Foliedruk munten

Onze foliedrukmunten hebben één kleur opdruk. Zorg er hierbij voor dat u kiest voor een contrasterende kleur zodat de opdruk goed leesbaar is. Deze (consumptie)munten zijn ideaal om in te zetten tijdens festiviteiten waarbij meerdere munten in inloop zijn. Denk bijvoorbeeld consumptiemunten voor een foodtruck festival. Uw munten zijn onderscheidend van de rest waardoor er minder kans is op fraude.

De munten kunnen ook bedrukt worden met een roze metallic opdruk of een holografische opdruk. Zo valt uw munt nog meer op!

Full colour munten

De full colour bedrukking op de full colour munten geeft nét dat beetje extra. Ideaal voor gedetailleerde afbeeldingen of foto’s. Wij adviseren u om witte munten te bedrukken zodat de opdruk het beste tot zijn recht komt. Deze munten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een speciale spaaractie bij supermarkten of kunnen worden uitgedeeld op sportverenigingen als aandenken. De perfecte munt om op te vallen!

Meerkleurendruk munten

De naam zegt het al: meerkleurendruk, een bedrukking in meerdere kleuren. Deze meerkleurendruk munten zijn bij uitstek geschikt wanneer uw logo meerdere kleuren bevat. De consumptiemunten zijn ideaal voor cafés, bars, kroegen en overige uitgaansgelegenheden. Doordat de opdruk slijtvast is kunt u jaren plezier hebben van deze munten, ook bij intensief gebruik. Ook voor bijvoorbeeld een sportvereniging zijn deze munten geschikt. Het logo van uw vereniging kan goed zichtbaar op de munten bedrukt worden.

Combimunten

De combimunt is onze primeur! Wij zijn namelijk de enige leverancier van deze munt. De combimunt is te herkennen aan de combinatie van een witte binnenkant met een gekleurde rand. Door de gekleurde rand is de munt zeer fraudebestendig en dus ideaal om in te zetten tijdens evenementen waarbij meerdere soorten munten in omloop zijn, denk bijvoorbeeld aan een markt of foodtruckfestivals. Wilt u gaan voor een uiterst veilige betaalmunt? Kies dan voor de combimunt.

Bent u op zoek naar een ander soort consumptiemunt? Ontdek dan al onze consumptiemunten. Weet u niet precies welke soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juist munt.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.