0
;

Textiele polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!

Kiyoh

Stoffen polsbandje met uw eigen opdruk. De meest veilige oplossing.

Textiel polsbandjes

Stoffen polsbandje met uw eigen opdruk. De meest veilige oplossing.

vanaf

€ 0,220

per 5.000

15- 20 werkdagen

Sluittang

Sluittang voor de aluminium knijpsluiting.

vanaf

€ 25,-

per 1

1-2 werkdagen

Textiel polsbandjes zijn overal goed bekend. Het zijn de stoffen polsbandjes waar menig festivalganger nog jaren mee rondloopt. Een textiel polsbandje is zeer fraudebestendig en comfortabel in het dragen. Deze bandjes bieden vele mogelijkheden om uw eigen ontwerp te maken. De combinatie van het materiaal en de sluiting zorgt voor een polsbandje met de hoogste security rate.

SLUITINGEN TEXTIEL POLSBANDJES

Wij leveren textiel polsbandjes met 4 verschillende sluitingen:

• Aluminium knijpsluiting
Standaard worden de polsbandjes uitgevoerd met een aluminium knijpsluiting. Om deze op de juiste manier te sluiten is een speciale sluittang benodigd. Deze kunt u gelijk met de polsbandjes mee bestellen voor maar €25,-. U bespaart dan aanzienlijk op de normale verkoopprijs van €65,- !

• Schuifsluiting
Een handige en snelle sluiting, gemaakt van kunststof. De schuifsluiting werkt, zoals de naam al doet vermoeden, door de sluiting richting de pols te schuiven. De sluiting kan dan door weerhaakjes niet meer terug. Deze sluiting heeft een iets lager veiligheidsniveau.

• Clipsluiting
Bij de clipsluiting wordt het polsbandje uitgevoerd met gaatjes, waardoor de clipsluiting op maat gesloten kan worden. Het bandje kan daarna niet meer los gemaakt worden. Alle sluitingen zijn zo gemaakt dat het polsbandje enkel afgedaan kan worden door het bandje door te knippen.

• Balsluiting /  herbruikbare sluiting
Deze sluiting is de enige herbruikbare sluiting voor textielbandjes. Bij de balsluiting wordt het polsbandje gesloten met een balletje welke de uiteinden van het textielen bandje bij elkaar houdt. Het balletje is verkrijgbaar in zilver of zwart. Let op: deze sluiting zit los aan het bandje, het bandje kan hiermee dus afgedaan worden. Het is daarom geen fraudebestendig polsbandje maar een herbruikbaar / hersluitbaar polsbandje. 

WELKE SLUITING MOET IK KIEZEN?

Hieronder kunt u de verschillende eigenschappen van de sluitingen met elkaar vergelijken om tot de juiste keuze te komen. Heeft u alsnog advies nodig? Neem gerust contact met ons op via 088-3190740.

  Aluminium knijpsluiting Plastic schuifsluiting Plastic clipsluiting Plastic balsluiting
Fraudebestendigheid ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ -
Gebruiksgemak ☆☆ ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆☆
Langdurig te dragen ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆
Voordelig ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆

KLEUREN

Het textiel polsbandje wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De full color polsbandjes zijn bedrukte witte polsbandjes die aan beide zijden met een opdruk naar keuze zijn voorzien. De bandjes kunnen in alle kleuren bedrukt worden, er is zelfs een kleurverloop mogelijk. Bij de geweven bandjes kunnen maximaal 6 kleuren in het ontwerp gebruikt worden, waarbij er meestal 1 kleur voor de achtergrond geldt en de overigen voor het logo of de tekst.

NIET WAT U ZOEKT? 

Het kan natuurlijk zijn dat dit textiel polsbandje niet geschikt is voor uw evenement. Bekijk onze andere polsbandjes op het polsbandjes overzicht om te zien of een ander polsbandje beter aansluit bij uw wensen. Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bel voor persoonlijk advies met 088-3190740.