0

Textiele polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Stoffen polsbandje met uw eigen opdruk. De meest veilige oplossing.

Textiel polsbandjes geweven

Textiele polsbandjes van een geweven stof zijn een fraudebestendig type polsbandje en bovendien comfortabel in gebruik.

vanaf

€ 0,22

15- 20 werkdagen

Textiel polsbandjes full color

Stoffen polsbandje met uw eigen full color opdruk. Dit is de meest veilige oplossing voor polsbandjes op uw evenement.

vanaf

€ 0,21

15- 20 werkdagen

Sluittang

Sluittang voor de aluminium knijpsluiting.

vanaf

€ 25,00

1-2 werkdagen

Textiele polsbandjes zijn stoffen polsbandjes, waar menig festivalganger nog jaren mee rondloopt. Het is een zeer fraudebestendig polsbandjes en daarnaast comfortabel om te dragen. Zeer geschikt voor meerdaagse evenementen, omdat het sterk is en niet zomaar af kan gaan. Ze bieden de mogelijkheid om een eigen ontwerp erop te laten maken, zodat het volledig past in het thema van uw evenement. De combinatie van het materiaal en de sluiting, zorgt voor een hoge security rate.

Sluitingen van een stoffen polsbandje:

Wij leveren textiele polsbandjes met 4 verschillende sluitingen:

  • Aluminium knijpsluiting

Standaard worden de polsbandjes uitgevoerd met een aluminium knijpsluiting. Om deze op de juiste manier te sluiten is een speciale sluittang benodigd. Deze kunt u gelijk met de polsbandjes mee bestellen voor maar €25,-. U bespaart dan aanzienlijk op de normale verkoopprijs van €65,- per sluittang.

  • Schuifsluiting

Een handige en snelle sluiting, gemaakt van kunststof. De schuifsluiting werkt, zoals de naam al doet vermoeden, door de sluiting richting de pols te schuiven. De sluiting kan dan door weerhaakjes niet meer terug. Deze sluiting heeft een iets lager veiligheidsniveau.

  • Clipsluiting

Bij de clipsluiting wordt het polsbandje uitgevoerd met gaatjes, waardoor de clipsluiting op maat gesloten kan worden. Het bandje kan daarna niet meer los gemaakt worden. Alle sluitingen zijn zo gemaakt dat het polsbandje enkel afgedaan kan worden door het bandje door te knippen.

  • Balsluiting/herbruikbare sluiting

Deze sluiting is de enige herbruikbare sluiting voor textiele polsbandjes. Bij de balsluiting wordt het polsbandje gesloten met een balletje welke de uiteinden van het textiele bandje bij elkaar houdt. Het balletje is verkrijgbaar in zilver of zwart. Let op: deze sluiting zit los aan het bandje, het bandje kan hiermee dus afgedaan worden. Het is daarom geen fraudebestendig polsbandje maar een herbruikbaar en opnieuw te sluiten stoffen polsbandje.

Welke sluiting moet ik kiezen?

Hieronder kunt u de verschillende eigenschappen van de sluitingen met elkaar vergelijken om tot de juiste keuze te komen. Heeft u alsnog advies nodig? Neem gerust contact met ons op via 088-3190740.

  Aluminium knijpsluiting Plastic schuifsluiting Plastic clipsluiting Plastic balsluiting
Fraudebestendigheid ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ -
Gebruiksgemak ☆☆ ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆☆
Langdurig te dragen ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆
Voordelig ☆☆☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆