0

Lanyards

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Euro Events heeft een zeer ruim assortiment lanyards, ook wel keycords genoemd. Omdat wij jaren lange ervaring hebben in de evenementenbranche kunnen wij u goed adviseren om zo het best passende product te kiezen.

Lanyards met karabijnhaak

Onbedrukte lanyards met karabijnhaak. Beschikbaar in 3 breedtes in diverse kleuren.

vanaf

€ 0,32

1-2 werkdagen

Bedrukte lanyards 1 t/m 4 opdrukkleuren

Lanyards of keycords zijn praktisch en ideaal voor evenementen, beurzen of festivals!

vanaf

€ 0,32

15 werkdagen

Lanyards Full Option

25 mm gekleurde lanyards met neksluiting, buckle en standaard karabijnhaak.

vanaf

€ 0,48

1-2 werkdagen

Badgeholders

Een badgeholder is een handige accessoire voor visitekaartjes of toegangspassen.

vanaf

€ 0,15

1-2 werkdagen

Lanyards full color bedrukt

Lanyards met sublimatie opdruk in full color, opvallende lanyards!

vanaf

€ 0,42

15 werkdagen

Skipashouders met trekkoord

Deze skipashouders zijn door het trekkoord handig bij de controle van toegangspassen.

vanaf

€ 0,75

5-10 werkdagen

PET clip

De PET-clip is gemakkelijk te gebruiken om uw PETfles aan te hangen.

vanaf

€ 0,49

5-10 werkdagen

Lanyards bestellen voor evenementen

Euro Events heeft een zeer ruim assortiment lanyards (ook wel keycords genoemd). Omdat wij jaren lange ervaring hebben in de evenementenbranche kunnen wij u goed adviseren om zo het best passende product te kiezen.

Lanyards zijn in te zetten voor verschillende soorten doeleinden. Zo kunnen ze gebruikt worden als promotiemateriaal, relatiegeschenk of om herkenbaarheid te creëren. Denk bijvoorbeeld aan lanyards met uw eigen logo en tekst of verschillende kleuren lanyards voor verschillende groepen mensen.

Wat is een lanyard?

Een lanyard is een nekkoord waaraan vaak sleutels en/of een badge gedragen wordt. In de evenementenbranche wordt het product vaak ingezet als promotiemateriaal en om mensen mee te kunnen identificeren. Aan de karabijnhaak, de standaard lanyardsluiting, kan eenvoudig een badge of skipashouder worden gehangen. Hierdoor is het voor werknemers van het evenement in één oogopslag duidelijk welke toegang de persoon in kwestie heeft.

De voordelen van lanyards

Lanyards kunnen van op verschillende manieren van waarde zijn voor u en uw organisatie:

  • Het vergroten van naamsbekendheid: door de lanyards te laten bedrukken met uw logo of naam, kunt u op relatief eenvoudige wijze uw naamsbekendheid vergroten.
  • Groot bereik: lanyards worden gedragen om de nek; eventuele opdruk valt dus goed op tijdens het dragen van dit product.
  • Laag in kosten: lanyards en bedrukte lanyards zijn goed betaalbaar voor vrijwel alle organisaties.
  • Duurzame oplossing: onze lanyards zijn geschikt voor meermalig gebruik en zijn hiermee een duurzaam alternatief voor veel andere soorten promotieartikelen zoals voedsel of pennen.
  • Eindeloos veel ontwerpmogelijkheden: wij helpen u met de opmaak van uw lanyard. Door de vele mogelijkheden wat betreft kleuren en ontwerpen kunnen wij een uniek promotieartikel voor u ontwerpen en produceren.
  • Geschikt voor verschillende toepassingen: zoals promotiemateriaal, identificatiesysteem en relatiegeschenk.

Welke lanyards zijn geschikt voor uw evenement?

We denken graag met u mee over welke lanyards het beste bij uw evenement passen. De eerste vraag die wij onze klanten stellen is waarvoor u de lanyards wilt gebruiken. Daarna is het belangrijk om na te gaan hoe de lanyards er uit moeten komen te zien. Gaat u voor een basic lanyard in één kleur met of zonder opdruk? Of kiest u voor een full colour lanyard die helemaal in de gewenste stijl gemaakt kan worden? Naast de keuze in kleuren is het mogelijk om te kiezen uit extra opties zoals een neksluiting (Safety Closure), een buckle, een badgeholder en verschillende soorten sluitingen (karabijnhaak, krokodil en J-Haak). Zeer praktisch en volledig zelf samen te stellen.

Goedkope lanyards: Onbedrukte lanyards uit voorraad

Om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van lanyards hebben wij een grote voorraad aan onbedrukte lanyards. Wilt u een luxere optie? Ga dan voor de lanyards full option, met een neksluiting en een buckle.

Wanneer u deze onbedrukte lanyards voor 14:00 besteld en betaald, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. De perfecte last-minute optie!

Bedrukte lanyards

U kunt ook kiezen voor lanyards mét bedrukking. Het grote voordeel hiervan is dat de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn.  Op deze manier kunt u uw logo, naam of andere tekst op de door u gewenste manier naar voren laten komen. Dit maakt lanyards een origineel relatiegeschenk en opvallende giveaway, die de eigenaar keer op keer herinnert aan uw bedrijf of evenement. Onze bedrukte lanyards zijn gemaakt van polyester en kunnen bedrukt worden met 1 tot en met 4 kleuren.

Full color lanyards

Wilt u nét dat beetje extra uitstraling geven aan uw lanyards? Kies dan voor een full colour bedrukking waardoor uw logo of tekst meer opvalt. Onze full color bedrukte lanyards zijn het perfecte, praktische en comfortabele relatiegeschenk. Ook verkrijgbaar met verschillende accessoires.

Lanyards bedrukken

Het bedrukken van lanyards draagt bij aan de herkenbaarheid van uw product. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking met uw logo, een slogan of de link van uw website. Door de vele accessoires en opties zijn de bedrukte lanyards geheel naar eigen wens verkrijgbaar. Zo is de skipashouder met trekkoord niet alleen praktisch voor op de skipiste maar kan het product ook voor vele andere doeleinden gebruikt worden. Zo heeft u uw sleutels of toegangsbadge altijd bij de hand. De badgeholder is ideaal om herkenbaarheid te verhogen en handig voor de controle van toegangspassen.

Handige accessoires voor uw lanyards

Bedrukte bierschuimer als promotiemateriaal

Naast bedrukte en onbedrukte lanyards hebben wij ook bedrukte bierafschuimers, ook wel bekend als bierspatels. Het perfecte promotiemateriaal tijdens een evenement waar bier geschonken wordt. De bierafschuimers bevatten een klein gaatje aan het uiteinde waardoor ze makkelijk vast gemaakt kunnen worden aan een sluiting van een lanyard. Zo heeft uw barpersoneel altijd deze bar accessoire binnen handbereik! Natuurlijk kunt u de bierafschuimer ook gebruiken als relatiegeschenk.

Skipashouders met trekkoord

Skipashouders zijn een handig hulpmiddel bij het controleren van toegangspassen. Ideaal voor bijvoorbeeld werknemersbadges en toegangsbewijzen bij beurzen en evenementen. Onze skipashouders zijn voorzien van een automatisch oprolbare trekkoord, handig bij het vaak/snel moeten tonen van toegangspassen.

Badgehouders

Badgehouders, ook wel naambadges genoemd, worden gebruikt om zichtbaar visitekaartjes of toegangspassen te kunnen dragen. Hiermee kunnen medewerkers van een evenement gemakkelijk zien bij welke groep iemand hoort, wat de naam van deze persoon is en bijvoorbeeld bij welk bedrijf iemand werkzaam is. Onze badgehouders zijn beschikbaar in zacht of hard plastic (creditcardformaat) en in A6-formaat.

Advies nodig?

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elke type lanyard en helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook hebben ze ruime ervaring met het kiezen van kleurstellingen en accessoires.