0

Standaardmunten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Standaardmunten zijn goedkoop en supersnel te leveren. Deze plastic munten liggen standaard op voorraad in ons magazijn en hebben daardoor een levertijd van slechts 1 tot 2 werkdagen. Ideaal als u op korte termijn consumptiemunten nodig hebt!

Standaardmunten rond

Standaardmunten zijn dé oplossing voor organisaties met een klein budget.

vanaf

€ 25,00

1-2 werkdagen

Standaardbreekmunt 1 token

Standaardmunten zijn goedkoop en supersnel te leveren!

vanaf

€ 13,00

1-2 werkdagen

Recycle-Token

Standaard recycle token geschikt als statiegeldmuntjes.

vanaf

€ 25,00

1-2 werkdagen

Outletmunten

Outletmunten zijn uiterst geschikt voor organisaties met een klein budget.

vanaf

€ 19,00

1-2 werkdagen

Modellen Standaardmunten

Wij bieden twee modellen standaardmunten. Beiden zijn gemaakt van duurzaam plastic dat wel tegen een stootje kan. U kiest gemakkelijk de munt die het beste bij uw gebruik past!

Een witte, plastic breekmunt met hierop de opdruk '1 Token'. Deze opdruk is enkelzijdig uitgevoerd en is beschikbaar in 3 kleuren: rood, blauw of zwart.

Als tweede model bieden wij ronde, plastic consumptiemunten van 25 of 29 mm doorsnee aan. Deze hebben een standaard gravure, afhankelijk van de gekozen afmeting. Deze gravure is op beide zijden gelijk.

Fraudegevoeligheid

Deze standaardmunten zijn door iedereen te bestellen en kunnen daardoor in omloop en fraudegevoelig zijn. Daarom adviseren wij om deze munten alleen voor eenmalige evenementen te gebruiken. Wilt u fraude uitsluiten? Kies dan voor een van onze te bedrukken consumptiemunten.

Accessoires

Om het gebruik van standaardmunten nog gemakkelijker voor u te maken bieden wij diverse gebruiksaccessoires aan in ons assortiment. Zo kunt u gebruik maken van telbakken om de munten erg overzichtelijk op te kunnen bergen en uit te kunnen geven. Onze telmachines nemen u het tellen van munten uit handen en onze wisselautomaten kunnen zelfs zelfstandig munten voor u verkopen. U hebt geen kassapersoneel meer nodig!

Twee nieuwe ontwikkelingen zijn de uitgiftemachine en de innamebakken. Een uitgiftemachine zorgt voor het snel en efficiënt uitgeven van consumptiemunten. Een innamebak is ideaal voor gebruik achter de bar. Het personeel kan handenvol munten inwerpen en er kan niks uitgehaald worden zonder sleutel.

Niet wat u zoekt?

Zoekt u toch een ander soort consumptiemunt? Bekijk dan alle consumptiemunten. Weet u niet precies welk soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juiste munt.