0
0

Breekmunten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!

Kiyoh

Breekmunten zijn de ideale oplossing indien u op zoek bent naar munten voor eenmalig gebruik. Ze zijn voordelig in aanschaf en te bedrukken met uw eigen logo of opdruk. Zoekt u een simpele breekmunt tegen een zeer scherpe prijs? Kies dan voor de Budget Breekmunten. Indien u liever een exclusievere breekmunt zoekt met een mooie uitstraling, dan is de Premium Breekmunt voor u geschikt. De Creditcard Breekmunten worden vaak ingezet als promotieartikel of als visitekaartje.

Classic Breekmunten

Deze breekmunten zijn de voordeligste oplossing te bedrukken met één kleur.

vanaf

€ 12,-

per 120.000

10 werkdagen

Premium Breekmunten - Full color bedrukt

Met full color bedrukte breekmunten kiest u een hoge kwaliteit breekmunt inclusi…

vanaf

€ 14,-

per 100.000

10 werkdagen

Premium Breekmunten - zwart bedrukt

Met de Premium Breekmunt kiest u voor een hoge kwaliteit breekmunt, bedrukt in z…

vanaf

€ 12,500

per 100.000

10 werkdagen

Bio Breekmunt

De Bio Breekmunt is dé munt voor een groener evenement

vanaf

€ 13,500

per 120.000

10 werkdagen

Bedrukte classic breekmunten

De ideale consumptiemunt voor eenmalige evenementen. De classic breekmunten zijn in zeven basiskleuren leverbaar en kunnen alleen met zwarte inkt bedrukt worden. Breek de munten gemakkelijk in hele of halve munten. Erg handig wanneer er verschillende consumptieprijzen of muntprijzen gehanteerd worden. Deze munten zijn goedkoper en veiliger dan munten huren, kunnen voorzien worden van uw logo en/of tekst en hebben een snelle levertijd.

Bedrukte premium breekmunten

Onze premium breekmunten worden standaard full colour bedrukt, zonder meerprijs! De munten hebben een luxere uitstraling dan de classic breekmunten door de opstaande rand. Hierdoor zijn de munten makkelijker op te pakken van een bar waar drinken op geknoeid is, ze zuigen zich namelijk niet vacuüm. Om die reden zijn deze munten prima in te zetten bij festivals. Zeker wanneer u een snellere doorstroom van bezoekers wilt creëren. Let wel op; de munten kunnen eenmalig gebruikt worden.

Bedrukte creditcard breekmunten

De creditcard breekmunten zijn de speciale variant breekmunten. Het handzame formaat maakt het makkelijk om de munten te verkopen of uit te delen. Daarnaast hebben uw bezoekers een goed overzicht van het aantal munten en is de het creditcard formaat handig mee te nemen in een portemonnee. Door het grote opdrukvlak en full colour bedrukking zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij adviseren uw graag over het beste ontwerp.

Bedrukte bio breekmunten

Nieuw! De bio breekmunten. Dé ideaal munt voor een groener en duurzamer evenement. Doordat de munt binnen één jaar geheel biologisch afbreekbaar is, zal uw evenement geen schade toebrengen aan de natuur. Gaat het om een evenement in de buitenlucht? Kies van voor deze 100% afbreekbare munt en laat uw bezoekers weten dat u als organisatie duurzaamheid belangrijk vindt.

Zoekt u een ander soort consumptiemunt? Bekijk dan alle consumptiemunten. Weet u niet precies welke soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juist munt.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.