0

Breekmunten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Breekmunten zijn de ideale oplossing indien u op zoek bent naar munten voor eenmalig gebruik. Laat de breekmunten bedrukken met uw eigen logo of opdruk. Daarnaast zijn ze ook nog eens voordelig aan te kopen. Zoekt u simpele breekmuntjes tegen een zeer scherpe prijs? Kies dan voor de Budget Breekmunten. Indien u liever een exclusievere breekmunt zoekt met een mooie uitstraling, dan is de Premium Breekmunt voor u geschikt. De Creditcard Breekmunten worden vaak ingezet als promotieartikel of als visitekaartje.

Breekmunten - Full color bedrukt

Met full color bedrukte breekmunten kiest u een hoge kwaliteit breekmunt!

vanaf

€ 13,00

5-10 werkdagen

Breekmunten - Zwart bedrukt

De Breekmunt is een hoge kwaliteit breekmunt met zwarte bedrukking.

vanaf

€ 12,00

5-10 werkdagen

Bio Classic Breekmunt

De Bio Breekmunt is dé munt voor een groener evenement

vanaf

€ 14,50

5-10 werkdagen

Recycle Breekmunten - Full color bedrukt

Met full color bedrukte breekmunten kiest u een hoge kwaliteit breekmunt!

vanaf

€ 13,50

5-10 werkdagen

Recycle Breekmunten - Zwart bedrukt

Met recycle breekmunten kiest u een hoge kwaliteit en duurzame breekmunt!

vanaf

€ 13,00

5-10 werkdagen

Standaardbreekmunt 1 token

Standaardmunten zijn goedkoop en supersnel te leveren!

vanaf

€ 13,00

1-2 werkdagen

Breekmunten bedrukken?

Onze breekmunten kunt u laten bedrukken met zwarte inkt of een full color bedrukking. Door de opstaande rand hebben deze munten een luxere uitstraling dan de classic breekmunten. Bovendien zorgt de rand van deze breekmuntjes ervoor dat ze gemakkelijker op te pakken zijn van een bar waar drinken op geknoeid is. Ze zuigen zich namelijk niet vacuüm. Om die reden zijn deze munten prima in te zetten bij festivals. Zeker wanneer u een snellere doorstroom van bezoekers wilt creëren. Let wel op; de munten kunnen slechts eenmalig gebruikt worden. Zijn dit niet de breekmunten die u wilt kopen? Lees dan verder.

Creditcard breekmunten bestellen?

De creditcard breekmunten zijn de speciale variant breekmunten. Het handzame formaat maakt het makkelijk om de munten te verkopen of uit te delen. Daarnaast hebben uw bezoekers een goed overzicht van het aantal munten en is het creditcard formaat handig mee te nemen in een portemonnee. Door het grote opdrukvlak en full-colour bedrukking zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij adviseren uw graag over het beste ontwerp.

Bedrukte bio breekmunten

Nieuw! U kunt nu duurzame breekmunten bij ons kopen.
De bio breekmunten. Dé ideaal munt voor een duurzamer evenement. Doordat de munt binnen één jaar geheel biologisch afbreekbaar is, zal uw evenement geen schade toebrengen aan de natuur. Gaat het om een evenement in de buitenlucht? Kies van voor deze 100% afbreekbare munt en laat uw bezoekers weten dat u als organisatie duurzaamheid belangrijk vindt.

Zoekt u een ander soort consumptiemunt dan breekmunten? Bekijk dan hier alle consumptiemunten. Weet u niet precies welke soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juist munt.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.