0

Levering

Heeft u een vraag over het verzenden of zelf ophalen van uw order? Wellicht staat het antwoord hieronder. Is dit niet toereikend? Neem dan contact met ons op via info@euro-events.nl of via 088-3190740

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor het versturen van uw order bij Euro Events bestaan uit orderkosten en verzendkosten.  Voor deze twee onderdelen samen hanteert Euro Events een vast tarief. Voor polsbandjes is dit €11,- exclusief BTW. Voor de overige producten geldt een tarief van €16,- exclusief BTW. 

Kan ik mijn bestelling ophalen bij Euro Events?

Ja dit kan. U kunt uw bestelling kosteloos ophalen bij onze vestiging in Echt. De extra verwerkingstijd kan hiervoor 1 à 2 werkdagen zijn. Hierover ontvangt u bericht bij uw bestelling. Indien u het voorafgaand aan uw bestelling wilt weten, neem dan contact met ons op via 088-3190740

Het bezoekadres is: 

Euro Events BV
Newtonweg 18a
6601 XW Echt

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd verschilt per product. De levertijd staat omschreven op de verschillende productpagina's op onze website bij het tabblad "Eigenschappen".  Heeft u uw product eerder nodig dan onze vermelde leverdatum? Neem gerust contact met ons op via 088-3190740 of verkoop@euro-events.nl, dan kijken wij voor u naar de mogelijkheden van een spoedorder. 

Vanuit welke landen kan ik producten bij Euro Events bestellen?

Euro Events levert haar producten in elk land van de wereld. Het maakt dus niet uit of u vanuit Nederland, België of een ander land bestelt, wij zorgen ervoor dat u uw bestelling ontvangt!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Indien u niet thuis bent zal het pakket direct naar een afhaallocatie gaan. Dit is het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Daar hebben wij geen invloed op.