0

Garderobenummers

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Met onze garderobenummers raakt u geen jassen meer kwijt. Wij leveren diverse soorten garderobenummers, die u eventueel met uw logo kunt voorzien. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en opdrukkleuren.

Garderobenummers plastic

Onze garderobenummers zijn te bestellen in 11 kleuren met een eigen nummering.

vanaf

€ 0,31

5-10 werkdagen

Garderobenummers standaardset

Garderobenummers standaardset met 100 oplopende nummers.

vanaf

€ 21,00

1-2 werkdagen

Garderobenummers papier

Papieren garderobenummers met elk boekje een dubbele serie van 100 bonnen.

vanaf

€ 6,50

1-2 werkdagen

Zelfklevende garderobenummers

Handige kleine zilveren plaatjes met een zelfklevende achterkant welke u op uw garderobe plakt, één per haakje.

vanaf

€ 0,31

1-3 werkdagen

Garderobenummers bestellen voor (eenmalige) evenementen

Euro Events heeft een overzichtelijk assortiment aan garderobenummers. Omdat wij jaren lange ervaring hebben in de evenementenbranche kunnen wij u goed adviseren om zo het best passende product te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een goedkope oplossing voor één avond of dag, of meer geïnteresseerd bent in herbruikbare, duurzame garderobenummers: wij hebben het voor u.

Welke garderobenummers zijn geschikt voor uw evenement?

We denken graag met u mee over welke garderobenummers het beste bij uw evenement passen. De eerste vraag die wij onze klanten stellen is of de garderobenummers eenmalig gebruikt worden of dat ze meerdere malen ingezet gaan worden. Zo hebben wij zowel garderobenummers voor eenmalig gebruik als langdurig gebruik in ons assortiment.

Garderobenummers voor eenmalig gebruik

Deze wegwerp papieren garderobenummers zijn ideaal voor eenmalig gebruik in een tijdelijke garderobe. Snel uit voorraad leverbaar dus de perfecte last-minute optie! Deze garderobe kaartjes zijn ook voor loterijen te gebruiken bij bijvoorbeeld sportverenigingen of scholen.

Bedrukte garderobenummers voor langdurig gebruik

De bedrukte plastic garderobenummers kunnen jarenlang gebruikt worden. Een zeer duurzame en efficiënt optie om er voor te zorgen dat uw bezoekers snel hun jas in kunnen leveren en op kunnen halen. De hoeken van de garderobenummers zijn afgerond ter bescherming van kleding. De nummers kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Bent u één of meerdere garderobenummers kwijt? Geen probleem, wij maken ze graag voor u bij.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elke type garderobenummer en helpen u graag de juiste keuze te maken.

Goedkope garderobenummers voor elk budget

De voordeligste optie qua garderobenummers zijn de papieren garderobenummers. Deze hebben wij te allen tijde op voorraad liggen waardoor u ze al binnen 2 werkdagen in huis kunt hebben!