0

EE Polsbandjes (Plastic)

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

EE polsbandjes zijn plastic polsbandjes met een representatieve uitstraling. Door de goede beveiliging is het EE polsbandje een uitstekend middel voor toegangscontrole. Euro Events kan deze plastic polsbandjes uit voorraad leveren in vele kleuren en uitvoeringen. Er zijn standaardkleuren, diverse extra opvallende Neon- of zelfs Super Neon-kleuren en er zijn glitter- of confettipolsbandjes.

EE polsbandjes bedrukt

Plastic EE polsbandjes zijn een representatieve en elegante oplossing voor toegangs- of leeftijdscontrole.

vanaf

€ 0,129

5-10 werkdagen

EE polsbandjes onbedrukt

Plastic EE polsbandjes hebben een elegante uitstraling en zijn onbedrukt erg snel leverbaar

vanaf

€ 0,109

1-2 werkdagen

Beschrijfbare polsbandjes kinderen

Beschrijfbare polsbandjes, speciaal op maat gemaakt voor kinderen.

vanaf

€ 0,10

1-2 werkdagen

Beschrijfbare polsbandjes

Polsbandje die met balpen beschrijfbaar zijn.

vanaf

€ 0,10

1-2 werkdagen

Plastic polsbandjes (EE) kopen

Plastic polsbandjes van Euro Events zijn een representatieve oplossing voor toegangs- of leeftijdscontrole van evenementen en festivals. Ze zien er namelijk elegant uit én kunnen meerdere dagen gedragen worden, wat ze geschikt maakt voor meerdaagse evenementen. EE polsbandjes zijn waterbestendig en kunnen alleen afgedaan worden door het bandje door te knippen.

Plastic polsbandjes kiezen

Bent u van plan om plastic polsbandjes te bestellen of te bedrukken voor uw evenement? Dan zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten.

Onbedrukt of met eigen opdruk

Wanneer u op zoek bent naar plastic polsbandjes is waarschijnlijk één van de eerste vragen die naar boven komt: wilt u een polsbandje met eigen opdruk of volstaat een onbedrukt polsbandje? Bij Euro Events hebben we beide soorten in ons assortiment. Voor meer fraudebestendigheid van het bandje tijdens uw evenement raden we echter aan om voor onze EE polsbandjes mét bedrukking te gaan.

Beschrijfbaar

Wij verkopen ook beschrijfbare EE polsbandjes. Deze zijn handig indien u zelf de polsbandjes van een opschrift wilt voorzien. Dit kan eenvoudig met een balpen! Dit type bandjes wordt vaak gebruikt door scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en voor excursies. Hierdoor worden deze polsbandjes ook wel medische polsbandjes genoemd. Naast standaard beschrijfbare polsbandjes voor volwassenen, hebben wij ook beschrijfbare bandjes speciaal voor kinderen in ons assortiment. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor kinderen.

Soorten EE polsbandjes

Wij hebben meerdere modellen plastic EE polsbandjes beschikbaar in ons assortiment: (bedrukte) EE polsbandjes, beschrijfbare polsbandjes en beschrijfbare polsbandjes voor kinderen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bedrukte plastic polsbandjes bestellen

Deze plastic polsbandjes kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Het is ook mogelijk om met een watervaste stift te schrijven op de bandjes. Doordat de bandjes van stevig plastic gemaakt zijn kunnen ze meerdere dagen gebruikt worden. Ze zijn waterbestendig en kunnen alleen afgedaan worden door het bandje door te knippen.

Beschrijfbare polsbandjes voor kinderen bestellen

Wij bieden ook kleine polsbandjes voor kinderen aan. Deze bandjes zijn speciaal op maat gemaakt voor kinderen. Tevens snijden de polsbandjes niet in de polsen van de kinderen. De polsbandjes kunnen beschreven worden met bijvoorbeeld een naam of telefoonnummer. Ideaal voor tijdens schoolreisjes, in pretparken of voor vakanties. Het neutrale product geeft geen allergische reacties. Uit voorraad leverbaar in 6 verschillende kleuren. Wij verkopen ook beschrijfbare polsbandjes voor volwassen.

Beschrijfbare polsbandjes bestellen

Onze beschrijfbare polsbandjes kunnen gemakkelijk met een balpen worden voorzien van een opschrift. Het grote schrijfvlak zorgt voor meer dan genoeg ruimte om belangrijke informatie op te noteren. Denk hierbij aan namen, telefoonnummers of ter identificatie van verschillende groepen. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen en fraudebestendig door de clipsluiting. Het polsbandje kan alleen verwijderd worden door het bandje door te knippen. We hebben de beschrijfbare polsbandjes op voorraad liggen. Zo heeft u ze altijd binnen 1 á 2 werkdagen in huis!

Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze productkeuzehulp voor polsbandjes. Deze helpt u op weg bij het kiezen van het juist polsbandje.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.