0
0

Siliconen polsbandjes

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Kiyoh

Siliconen polsbandjes zijn rekbare polsbandjes die ideaal zijn om groepen te onderscheiden. Erg handig voor bijvoorbeeld sportevenementen. Een siliconen polsbandje wordt ook vaak gebruikt als aandenken aan bijvoorbeeld huwelijk, geboorte of jubileum. Doordat het polsbandje geen sluiting heeft is dit product niet geschikt voor gebruik als toegangs- of identificatie polsbandje. Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze product keuzehulp voor polsbandjes, deze zal u zeker op weg helpen. Of bel voor persoonlijk advies met 088-3190740.

Siliconen bedrukt

Wilt u uw logo of tekst laten opvallen in een kleur naar keuze? Kies voor bedruk…

vanaf

€ 0,260

per 2.400

15 á 20 werkdagen

Siliconen relief

De gegraveerde siliconen polsbandjes zijn siliconen polsbandjes waarbij de gewen…

vanaf

€ 0,410

per 2.400

15 á 20 werkdagen

Siliconen full colour

Full colour bedrukte siliconen polsbandjes zijn ideaal voor het drukken van gede…

vanaf

€ 0,600

per 2.400

15 á 20 werkdagen

Siliconen onbedrukt uit voorraad

Onbedrukte siliconen polsbandjes voor een snelle levering.

vanaf

€ 0,260

per 2.400

1- 2 werkdagen

Bedrukte siliconen polsbandjes

Bent u op zoek naar opvallende polsbandjes voor uw evenement? Onze siliconen polsbandjes zijn gemaakt van een zachte kunststofsoort en veroorzaakt geen allergische reacties. Ze zijn comfortabel en kunnen door iedereen gedragen worden. Door de siliconen polsbandjes te bedrukken met uw logo creëert uw herkenbaarheid tijdens uw evenement. Bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik en leuk als aandenken.

Naast deze bedrukte siliconen bandjes bieden wij ook siliconen polsbandjes aan met een reliëf, gegraveerd of met full colour opdruk. Ook leveren we onbedrukte siliconen polsbandjes uit voorraad (levering binnen 2 werkdagen). Wilt u siliconen polsbandjes in een andere maat of uitvoering? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk offerte.

Bedrukte siliconen polsbandjes full colour

Onze meest opvallende polsbandjes zijn de full colour bedrukte siliconen polsbandjes. De bandjes zijn in verschillende breedtes en lengtes maten verkrijgbaar. Met een full colour bedrukking is mogelijk om foto’s te bedrukken op de polsbandjes. Wanneer u kiest voor de breedste maat zal de foto het beste tot zijn recht komen. Dit zeer opvallende reclameartikel is een leuke give-away! Door het zachte kunststof gaan de bandjes lang mee.

Onbedrukte siliconen polsbandjes uit voorraad

Perfecte polsbandjes voor sportevenementen! Bijvoorbeeld om teams uit elkaar te houden. De polsbandjes zijn water- en zweetbestendig. Wel zo handig op een sportevenement. De onbedrukte siliconen polsbandjes zijn snel uit voorraad leverbaar in tegenstelling tot de bedrukte polsbandjes. Verkrijgbaar in 7 kleuren.

Wilt u liever siliconen polsbandjes met een tekst of logo? Kies dan voor bedrukte polsbandjes, polsbandjes met een reliëf, gegraveerde polsbandjes of een full colour opdruk.

Bedrukte siliconen polsbandjes: gegraveerd

Dit item is ideaal voor het uiten van steun aan bijvoorbeeld een goed doel, denk bijvoorbeeld aan de ‘Livestrong’ campagne van Lance Armstrong. Ook voor een jubileum, geboorte of bruiloft zijn deze bandjes geschikt als aandenken omdat het siliconen debossed polsbandje jaren mee gaat.

De tekst welke gegraveerd wordt in het bandjes kan voorzien worden van een kleur voor een duidelijke leesbaarheid. De siliconen polsbandjes worden speciaal voor u gemaakt waardoor ze in vele kleuren beschikbaar zijn.

Bedrukte siliconen polsbandjes: opliggend reliëf en diepliggend reliëf

Onze siliconen embossed polsbandjes zijn een opvallende give-away! Embossed betekent ‘opliggend reliëf’, dus de polsbandjes bevatten een tekst welke voelbaar is wanneer u er met uw vingers overheen gaat. Het opliggende reliëf kan bedrukt worden in een andere kleur, echter is dit erg gevoelig voor slijtage.

Debossed betekent 'diepliggend relief'. Siliconen polsbandjes met diepliggend reliëf zijn verkrijgbaar in 3 breedte maten, 6, 12 en 25 mm. Daarnaast is iedere breedtemaat ook verkrijgbaar in 3 verschillende diameters. Hierdoor is het bandje geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze productkeuzehulp voor polsbandjes. Deze helpt u op weg bij het kiezen van het juist polsbandje.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.