0

Accessoires

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Uw munten efficiënt gebruiken voor meer omzet? Wij leveren vele accessoires en overige producten hiervoor. Met persoonlijk advies voor de juiste keuze!

Munten inname bakken

Speciaal ontworpen om bij innamepunten snel munten in te kunnen werpen.

vanaf

€ 89,-

per 1

1-2 werkdagen

Telbak

Een handig opbergmiddel voor consumptiemunten. Verkrijgbaar in verschillende mod

vanaf

€ 12.500

per 1

1-2 werkdagen

Munttelmachine

Telmachines nemen u het tellen van consumptiemunten uit handen. Snel en gemakkel

vanaf

€ 595,-

per 1

1-2 werkdagen

Zipzakjes

Stuksverpakkingen met zipsluiting

vanaf

€ 1,-

per 1

1-2 Werkdagen

Telbak

Euro Events heeft een breed assortiment telbakken. Zo is er altijd een telbak die past bij uw munten. Kies bijvoorbeeld voor de budget telbakken, de robuuste telbakken (met of zonder deksel) of huur een telbak. Deze opberg telbakken zijn handig in gebruik omdat ze gestapeld kunnen worden. Bij Euro Events vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij ons eigen restafval van munten en maken daar telbakken van.

Munttelmachine

Foutloos en snel munten tellen? Met de munttelmachine hoeft u niet meer handmatig alle munten te tellen. Ook wanneer u geen toegang heeft tot stroom kunt u de munttelmachine gebruiken omdat dit apparaat ook met de hand aangedreven kan worden. Het is ook mogelijk om de munttelmachine te huren, ideaal voor eenmalig gebruik.

Telmachine biljetten

Ook wanneer u geldbiljetten snel wilt tellen kunt u gebruik maken van een machine. De biljetten telmachine telt 800 tot 1500 biljetten per minuut en kan deze verdelen in batches. De telmachine detecteert ook afwijkende waardes en valse biljetten. Via een numeriek toetsenbord kan de gewenste batch worden ingesteld. Een bijkomend voordeel is dat de telmachine voor geen menselijke fouten maakt waardoor de tellingen accurater zijn.

Munten uitgifte machine

De munten uitgifte machine is ideaal voor evenementen waarbij bezoekers aan een bemande kassa munten kopen. De medewerkers kunnen gemakkelijk het aantal munten kiezen waarna de uitgifte machine het exacte aantal munten uitgeeft. Snel en foutloos! De machine kan ook gehuurd worden voor tijdelijke of eenmalige evenementen.

Munten inname bakken

Wanneer veiligheid een belangrijk onderdeel is van uw evenement adviseren wij munten inname bakken te gebruiken. Consumptiemunten kunnen snel gedeponeerd worden in roestvrijstalen bakken welke voorzien worden van een slot. Zo bent u er zeker van dat ingenomen munten niet nogmaals gebruikt worden. De bovenkant van de innamebak heeft een afneembare deksel zodat de bak na het evenement gemakkelijk leeg gehaald kan worden.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.