0

Accessoires

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Uw munten efficiënt gebruiken voor meer omzet? Wij leveren vele accessoires en overige producten hiervoor. Met persoonlijk advies voor de juiste keuze!

Munten inname bakken

Speciaal ontworpen om bij innamepunten snel munten in te kunnen werpen.

vanaf

€ 89,00

1-2 werkdagen

Telbak

Een handig opbergmiddel voor consumptiemunten. Verkrijgbaar in verschillende modellen.

vanaf

€ 12,50

1-2 werkdagen

Munttelmachine

Telmachines nemen u het tellen van consumptiemunten uit handen. Snel en gemakkelijk.

vanaf

€ 595,00

1-2 werkdagen

Zipzakjes

Stuksverpakkingen met zipsluiting

vanaf

€ 1,00

1-2 Werkdagen

Weegschaal

Met deze weegschaal kunt u snel grote aantallen consumptiemunten tellen.

vanaf

€ 475,00

1-2 werkdagen

Telbak

Euro Events heeft een breed assortiment telbakken. Zo is er altijd een telbak die past bij uw munten. Kies bijvoorbeeld voor de budget telbakken, de robuuste telbakken (met of zonder deksel) of huur een telbak. Deze opberg telbakken zijn handig in gebruik omdat ze gestapeld kunnen worden. Bij Euro Events vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij ons eigen restafval van munten en maken daar telbakken van.

Munttelmachine

Foutloos en snel munten tellen? Met de munttelmachine hoeft u niet meer handmatig alle munten te tellen. Ook wanneer u geen toegang heeft tot stroom kunt u de munttelmachine gebruiken omdat dit apparaat ook met de hand aangedreven kan worden. Het is ook mogelijk om de munttelmachine te huren, ideaal voor eenmalig gebruik.

Zipzakjes

Plastic zakjes met zipsluiting kunt u gebruiken om uw bedrukte munten met een bepaald aantal munten per zakje te verpakken. Handig voor bijvoorbeeld spaaracties, goodies, of als uw bezoekers bij binnenkomst een aantal munten ontvangen. De zipzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten variërende tussen 10 en 1000 munten per zakje.

Munten inname bakken

Wanneer veiligheid een belangrijk onderdeel is van uw evenement adviseren wij munten inname bakken te gebruiken. Consumptiemunten kunnen snel gedeponeerd worden in roestvrijstalen bakken welke voorzien worden van een slot. Zo bent u er zeker van dat ingenomen munten niet nogmaals gebruikt worden. De bovenkant van de innamebak heeft een afneembare deksel zodat de bak na het evenement gemakkelijk leeg gehaald kan worden.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.