0

Wisselautomaten

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Een wisselautomaten is geschikt voor de verkoop van consumptiemunten voor de horeca en evenementen. Koop uw muntautomaat bij Euro Events.

Flex Wisselautomaat

De enige wisselautomaat met PIN betaling en touchscreen.

vanaf

€ 5.950,00

Op aanvraag

Mini Flex wisselautomaat

De betaalbare wisselautomaat met Pin betaling, NFC-lezer en touchscreen

vanaf

€ 2.600,00

Op aanvraag

De voordelen van wisselautomaten

Een wisselautomaat is zeer geschikt voor de verkoop van consumptiemunten voor de horeca, evenementen en bij sportverenigingen. Het gebruik van wisselautomaten, ook wel muntautomaten genoemd, maakt het werken met consumptiemunten nog gemakkelijker en efficiënter. Door het gebruik ervan heeft u nooit meer tel- of wisselfouten en kunt u lange rijen bij de uitgiftepunten voorkomen of beperken. Bovendien werken wisselautomaten vaak omzetverhogend (plus 8 - 13%)!
Onze wisselautomaten kunnen ook gebruikt worden om brief- en/of muntgeld te wisselen in kleinere coupures. Ideaal voor gebruik bij sigarettenautomaten, parkeergarages en wasstraten! 

Wilt u een wisselautomaat kopen?

Bovenstaand vindt u ons assortiment wisselautomaten die geschikt zijn voor het wisselen of uitgeven van plastic consumptiemunten en/of muntgeld. 

Flex Wisselautomaat

De Flex Wisselautomaat wisselt contant geld of pin betalingen om naar consumptiemunten. Doordat het wisselen automatisch gebeurd hoeft u als organisatie geen medewerkers in te zetten. Zorg voor een snelle doorstroom van bezoekers. U heeft als organisatie geen contant geld in omloop. Daarnaast is de Flex Wisselautomaat zeer betrouwbaar, doordat er geen menselijke fouten gemaakt worden tijdens de muntuitgifte. Beschikbaar met veel verschillende opties zoals monitoring op afstand, printer voor bonnetjes.

Mini Flex Wisselautomaat

De Mini Flex Wisselautomaat is het kleine broertje van de Flex Wisselautomaat. De Mini Flex is de compacte uitvoering en er kan bij deze automaat alleen met pin betaald worden. Gebruiksgemak stond centraal bij het ontwikkelen van deze machine. De Mini Flex is gemakkelijk in gebruik en praktisch storingsvrij.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.

Wisselautomaat huren?

Wilt u liever een wisselautomaat / muntautomaat huren? Bekijk ons huurassortiment hier

Automaten vergelijken

Welke automaat is geschikt voor uw locatie? Hoeveel automaten moet u inzetten om een goede doorloop bij de muntenverkoop te realiseren? Om het verschil tussen de muntautomaten inzichtelijk te maken ziet u hieronder een tabel met alle eigenschappen van de wisselautomaten op een rij. Om de automaten te vergelijken kunt u in onderstaande tabel in de bovenste rij de gewenste automaat kiezen (dropdown) en per onderdeel de verschillen tussen de automaten bekijken. Indien u liever persoonlijk advies krijgt over het inzetten van wisselautomaten, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740 of verkoop@euro-events.nl.  U krijgt dan geheel vrijblijvend een advies gesprek en bijbehorende offerte.