Mini Flex Wisselautomaat

De betaalbare wisselautomaat met Pin betaling, NFC-lezer en touchscreen

Voordelen

  • Zeer scherp in prijs
  • Zelf samen te stellen
  • Geen personeelskosten en wisselfouten

De Mini Flex is de compacte uitvoering van onze Flex wisselautomaat. Deze nieuwe betaalbare wisselautomaat heeft een hoop mogelijkheden die zijn grote broer ook heeft. Bent u dus op zoek naar een wisselautomaat met veel opties tegen een scherpe prijs, dan is hier de Mini Flex. 

Mini Flex muntautomaat

De Mini Flex wisselautomaat is gemakkelijk in gebruik en zo goed als storingsvrij. Standaard wordt deze automaat voorzien van 2 hoppers (voorraadbak in de machine waarin de munten opgeslagen zijn) waardoor de capaciteit 5.000 munten is.

Gemakkelijk aan te passen

Een ander voordeel van de machine is dat hij simpel aan te passen is. Gebruiksgemak stond centraal bij het ontwikkelen van de machine. Wilt u een andere muntprijs? Of meer keuzemogelijkheden voor pinbetalingen? Alles is snel in te stellen en zeer gebruiksvriendelijk. Ook is het mogelijk om totalen snel in te zien en te printen. Op deze uitdraai ziet u hoe vaak er gepind is en met welk totaalbedrag. Op deze manier heeft u altijd inzicht in de verkopen van uw munten en uw omzet. Ook is het vrij eenvoudig kleine storingen te verhelpen via het service menu.

De pinbetalingen kunnen op de klassieke manier gebeuren of middels de NFC-chip waardoor er contactloos betaald wordt. In beide gevallen kan de klant na de transactie kiezen voor wel of geen bon. 

Model

De Mini Flex wisselautomaat is zowel verkrijgbaar met een pin als cash betaalmodule. 

Opties bij het samenstellen van uw Flex Wisselautomaat. 

OPTIE UITLEG PRIJS
Software voor monitoring op afstand *  Hiermee kunt u inloggen (op afstand op een PC / tablet) en de verkoopomzetten inzien. Ook zijn storingen inzichtelijk en kunnen deze op afstand door u of door Euro Events opgelost worden.  € 250 (per jaar)

Levering en garantie

De automaat dient door Euro Events geplaatst en geprogrammeerd te worden. De kosten hiervoor zijn € 350,-. Na plaatsing ontvangt u op de automaat 1 jaar garantie op uw locatie. Indien er problemen of storingen zijn, komt een medewerker van Euro Events naar u toe om deze te verhelpen. 

Advies

Het kiezen van de juiste muntautomaat voor uw locatie kan lastig zijn. Waar moet u op letten en wat is voor uw specifieke situatie van belang? De medewerkers van Euro Events hebben hier veel ervaring in en kunnen u persoonlijk advies geven hierbij. Neem gerust contact met ons op via 088-3190740 of via verkoop@euro-events.nl.

Wilt u de machine in werking zien? 

Bel ons voor een afspraak: 088-319 07 40

Liever huren? 

Heeft u de automaat maar een beperkte tijd nodig en wilt u liever een muntautomaat huren? Dat kan ook bij Euro Events. Bekijk hiervoor ons gehele assortiment huur muntautomaten. 

Mini Flex Wisselautomaat hebben de volgende eigenschappen

Wissel om naar max.: 2 muntsoorten
Staand plaatsen: Met voet
Muurbevestiging: Niet mogelijk
Muntwaarde consumptiemunten: Niet afgerond EN op hele euro's
Capaciteit : 5.000
Betaling: Pin, NFC, munten en biljetten
Uitgifte muntsoort: 25 en 29 mm
Monitoring op afstand: Mogelijk
Uitgifte: Enkel automatisch
BTW:

Mini Flex PIN

AantalKopen
1 - 1€ 3800,00

Mini Flex Cash

AantalKopen
1 - 1€ 2250,00

Mini Flex PIN

AantalKopen
1 - 1€ 4598,00

Mini Flex Cash

AantalKopen
1 - 1€ 2722,50

Bestellen

Stel zelf uw Mini Flex Wisselautomaat samen met de configurator.

Product bestellen

Offerte

Wilt u binnen een paar minuten een offerte voor dit product ontvangen?

Offerte aanvragen

Vanaf prijs

De prijs van de minimale afname van dit product (incl. mogelijke opstart-, matrijs-, of clichékosten) bedraagt 2.722,50. De order- en verzendkosten zijn 19,36

Bereken uw prijs

Mini Flex Wisselautomaat bestellen

Klantenservice

Heeft u vragen over de Mini Flex wisselautomaat? Petra helpt u graag verder.

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.