0

Paraplu's

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.6!

Kiyoh

Heeft u een buiten evenement en wilt u uw bezoekers niet in de regen laten staan? Een paraplu is hiervoor natuurlijk de perfecte giveaway of merchandise artikel. Door het prominent plaatsen van uw logo komt uw organisatie onder de aandacht en creëert u een groot bereik.

Paraplu's groot

Luxe paraplu met houten greep en groot drukvlak voor uw logo.

vanaf

€ 5,25

2 werkweken

Paraplu's opvouwbaar

Handzame paraplu met uw logo, in handig hoesje!

vanaf

€ 4,75

2 werkweken

Paraplu's opvouwbaar klein

Heeft u een buitenevenement en wilt u uw bezoekers niet in de regen laten staan? Een paraplu is hiervoor natuurlijk de perfecte giveaway of merchandiseartikel. Door uw logo prominent op de paraplu te plaatsen komt uw organisatie onder de aandacht en creëert u een groot bereik. Deze opvouwbare paraplu zit in een hoesje en wordt handmatig uitgevouwen. Er zit een polsbandje aan om makkelijk mee te nemen. De paraplu heeft een kunststof greep, metaal frame en wordt geleverd met een hoesje. De opdruk wordt op 1 paneel geplaatst in 1 kleur. De afmeting van het drukvenster is 150 x 205 mm. De paraplu is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Paraplu's groot

Heeft u een buiten evenement en wilt u uw bezoekers niet in de regen laten staan? Of zoekt u een luxe relatiegeschenk dat nog jaren gebruikt wordt? Deze grote en luxe paraplu is hiervoor uitermate geschikt. Ook als u als service een mooie paraplu op uw locatie te leen of te koop wilt aanbieden voor regenachtige dagen, kunt u goed voor de dag komen met deze paraplu. Door het prominent plaatsen van uw logo komt uw organisatie goed onder de aandacht en met een groot bereik. De grote paraplu bevat een automatisch uitklapsysteem. De grote paraplu heeft een metalen schacht en metalen baleinen, een houten greep en het doek is van polyester. De grote paraplu is verkrijgbaar in 11 kleuren.