De voordelen van wisselautomaten

Een wisselautomaten is zeer geschikt voor de verkoop van consumptiemunten voor de horeca, evenementen en bij sportverenigingen. Het gebruik van wisselautomaten, ook wel muntautomaten genoemd, maakt het werken met consumptiemunten nog gemakkelijker en efficiënter. Door het gebruik ervan heeft u nooit meer tel- of wisselfouten en kunt u lange rijen bij de uitgiftepunten voorkomen of beperken. Bovendien werken wisselautomaten vaak omzetverhogend (plus 8 - 13%)!
Onze wisselautomaten kunnen ook gebruikt worden om brief- en/of muntgeld te wisselen in kleinere coupures. Ideaal voor gebruik bij sigarettenautomaten, parkeergarages en wasstraten! 

Wilt u een wisselautomaat kopen? 

Onderstaand vindt u ons assortiment wisselautomaten die geschikt zijn voor het wisselen of uitgeven van plastic consumptiemunten en/of muntgeld. 

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 3250,00 per stuk

4 weken

vanaf € 3950,00 per stuk

4 weken

Wilt u liever een wisselautomaat / muntautomaat huren? Bekijk ons huurassortiment hier

Automaten vergelijken

Welke automaat is geschikt voor uw locatie? Hoeveel automaten moet u inzetten om een goede doorloop bij de muntenverkoop te realiseren? Om het verschil tussen de muntautomaten inzichtelijk te maken ziet u hieronder een tabel met alle eigenschappen van de wisselautomaten op een rij. Om de automaten te vergelijken kunt u in onderstaande tabel in de bovenste rij de gewenste automaat kiezen (dropdown) en per onderdeel de verschillen tussen de automaten bekijken. Indien u liever persoonlijk advies krijgt over het inzetten van wisselautomaten, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740 of verkoop@euro-events.nl.  U krijgt dan geheel vrijblijvend een advies gesprek en bijbehorende offerte.