Huur geldtelmachine

Snel biljetten tellen zonder deze te hoeven sorteren of uitzoeken.

Voordelen

  • Snel tellen van biljetgeld
  • Product zit vast in een koffertje, waardoor het goed beschermd wordt.
  • Detecteert ook vals geld

Houd rekening met...

  • Sorteert de biljetten niet per waarde

Snel biljetten tellen zonder deze te hoeven sorteren of uitzoeken. Dat kan snel en eenvoudig met deze biljet telmachine. De telmachine heeft enkel stroom nodig. De biljetten kunnen dwars door elkaar liggen en hoeven dus niet gesorteerd te worden. Vals geld wordt daardoor ook gedetecteerd. De biljetten kunnen in aantallen of in waarde geteld worden.

Verhuur

De biljet telmachine is te huur. Deze wordt geleverd in een handzaam koffertje. Hierdoor is het artikel eenvoudig te gebruiken, maar ook goed beschermd.

Verhuurassortiment

Heeft u meer producten nodig voor uw evenement? Het verhuurassortiment van Euro Events strekt zich tegenwoordig steeds verder uit. Zo kunt u ook pinautomaten en portofoons huren. Neem een kijkje op onze verhuur overzichtspagina om te zien wat wij allemaal verhuren. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw evenement, en alles wat u daarvoor nodig hebt, te bespreken.

Huurvoorwaarden

Het huren van de geldtelmachine is standaard voor een week. Uiteraard kunt u de huurperiode verlengen.. Op het huren van dit product zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder in te zien en te printen. Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740.

BTW:

Huur biljetteller

AantalHurenBorg
1 - 10€ 75,00€ 500,00

Huur biljetteller

AantalHurenBorg
1 - 10€ 90,75€ 605,00

Bestellen

Stel zelf uw Huur geldtelmachine samen met de configurator.

Product bestellen

Offerte

Wilt u binnen een paar minuten een offerte voor dit product ontvangen?

Offerte aanvragen

Vanaf prijs

De prijs van de minimale afname van dit product (incl. mogelijke opstart-, matrijs-, of clichékosten) bedraagt 695,75. De order- en verzendkosten zijn 19,36

Bereken uw prijs

Huur geldtelmachine bestellen

Klantenservice

Vragen over deze telmachine? Petra helpt u graag verder

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.