Huur garderobenummers

Garderobenummers nodig voor een tijdelijke garderobe? Huren is een voordelige oplossing.

Voordelen

  • Ideaal voor een tijdelijke garderobe

Houd rekening met...

  • Dienen gesorteerd geretourneerd te worden

Bent u op zoek naar een uitgifte oplossing voor uw tijdelijke garderobe? Euro Events verhuurt nu ook garderobenummers. Deze worden gesorteerd in een handige opbergbak geleverd en zijn daardoor direct klaar voor gebruik.

Aantal

De garderobenummers worden gehuurd per serie van 250 stuks. Let erop dat er bij 'aantal' 1 ingevuld dient te worden indien u 1 serie van 250 nummers wenst te huren. Alle kleuren zijn genummerd van 1 tot en met 250. De nummers worden op volgorde geleverd in een bak met deksel.

Advies

Wilt u 1 serie garderobenummers meegeven aan de klant, en 1 serie aan het haakje laten hangen? Houdt er dan rekening mee dat u 2 series dient te huren.
Heeft u advies nodig over de verschillende verhuurproducten of heeft u meer nodig dan enkel garderobenummers? Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088-3190740 of via email verkoop@euro-events.nl.

Uitvoeringen

De huur garderobenummers zijn verkrijgbaar in 1 model, ons G5 model. Het gat in dit garderobeplaatje is van een speciale vorm waardoor het goed om een ronde of vierkante haak blijft zitten. Aan één zijde van het plaatje staat een nummer, aan de andere kant het logo van Euro Events. Beide zijden zijn met zilver bedrukt. De garderobenummers zijn verkrijgbaar in oranje, rood, groen of blauw.

Huurperiode

De garderobenummers kunnen al worden gehuurd voor één week. Wilt u de garderobenummers langer huren? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Verhuurassortiment

Heeft u meer producten nodig voor uw evenement? Het verhuurassortiment van Euro Events strekt zich tegenwoordig steeds verder uit. Zo kunt u ook pinautomaten en muntenkassa's huren. Neem een kijkje op onze verhuur overzichtspagina om te zien wat wij allemaal verhuren. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw evenement, en alles wat u daarvoor nodig hebt, te bespreken.

Huurvoorwaarden

Alle huur garderobenummers worden gesorteerd geleverd in een opbergbak. Deze dienen ook weer gesorteerd retour gestuurd te worden. Indien de nummers ongesorteerd terug komen dienen wij helaas een sorteringsvergoeding van €35,- op de borg in te houden. Op het huren van dit product zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder in te zien en te printen. Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740.

BTW:

Huur garderobenummers

AantalHurenBorg
1 - 10€ 25,00€ 85,00

Huur garderobenummers

AantalHurenBorg
1 - 10€ 30,25€ 102,85

Huur garderobenummers

Standaard kleuren

KleurCodeVoorbeeld
Oranje8704
Rood8211
Groen8411
Blauw8520

Bestellen

Stel zelf uw Huur garderobenummers samen met de configurator.

Product bestellen

Offerte

Wilt u binnen een paar minuten een offerte voor dit product ontvangen?

Offerte aanvragen

Vanaf prijs

De prijs van de minimale afname van dit product (incl. mogelijke opstart-, matrijs-, of clichékosten) bedraagt 133,10. De order- en verzendkosten zijn 19,36

Bereken uw prijs

Huur garderobenummers bestellen

Klantenservice

Wilt u meer weten over het huren van garderobenummers? Petra helpt u graag!

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.