Bij Euro Events vindt u diverse polsbandjes die perfect te gebruiken zijn voor toegangs- en leeftijdscontrole bij evenementen en in horecagelegenheden. Van bandjes voor één dag of avond, tot festivalbandjes die zeer langdurig gedragen kunnen worden. Ook kunt u bij ons terecht voor polsbandjes die overdraagbaar zijn en als promotiemateriaal ingezet kunnen worden, zoals de siliconenbandjes. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste polsbandje? Bel ons gerust voor persoonlijk advies op 088-3190740.

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 0,04 per stuk

2 dagen

vanaf € 0,11 per stuk

10 dagen

vanaf € 0,10 per stuk

2 dagen

vanaf € 0,12 per stuk

10 dagen

vanaf € 39,00 per 1000 stuks

2 dagen

vanaf € 0,05 per stuk

2 dagen

vanaf € 0,22 per stuk

4 weken

vanaf € 0,26 per stuk

4 weken

vanaf € 0,26 per stuk

2 dagen

vanaf € 0,26 per stuk

3 weken

vanaf € 0,60 per stuk

4 weken

vanaf € 0,26 per stuk

4 weken

vanaf € 0,28 per stuk

4 weken

Polsbandjes voor evenementen

Bij Euro Events vindt u diverse polsbandjes die perfect te gebruiken zijn voor toegangs- en leeftijdscontrole bij evenementen. Of u nu op zoek bent naar een goedkope oplossing voor één avond of dag, of meer geïnteresseerd bent in kwaliteitspolsbandjes die makkelijk meerdere dagen meegaan: wij hebben het voor u.

Ook hebben we trendy siliconen polsbandjes die meermalen te dragen zijn en daarom uitstekend in te zetten zijn als promotiemateriaal. Bijna al onze polsbandjes kunnen we voordelig voor u personaliseren: we bedrukken ze tegen scherpe tarieven met uw eigen tekst, afbeelding of logo.

Kies het juiste polsbandje voor uw evenement

We denken graag met u mee over de polsbandjes die het beste bij uw evenement passen. Wilt u eenmalig bruikbare bandjes, bijvoorbeeld voor toegangscontrole of leeftijdscontrole? Kies dan voor bandjes met een eenmalige sluiting. Deze zijn niet af te krijgen zonder dat de bezoeker het bandje beschadigt. U kunt bij Euro Events daarin kiezen uit de volgende opties:

• Tyvek polsbandjes

• EE polsbandjes

• PDC polsbandjes

• Textiel polsbandjes

Als u niet zeker weet welke van deze opties het beste bij uw evenement past, kunt u onze productkeuzehulp voor polsbandjes bekijken. Die helpt u opweg bij het kiezen van het juiste polsbandje, Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elk type bandje en helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook hebben ze ruime ervaring met het kiezen van formaten en kleurstellingen.

Entreebandjes voor elk budget

Als u voor een voordelige optie wilt gaan, heeft Euro Events ook standaardbandjes en budgetbandjes. Deze bandjes hebben een standaard ontwerp en zijn daarom snel en goedkoop te produceren. Al vanaf €0,04 per stuk hebt u zo een herkenbaar polsbandje voor uw bezoekers!

Altijd op korte termijn te leveren

De planning van een evenement kan een hectische aangelegenheid zijn. Dat begrijpen we bij Euro Events als geen ander. Bij ons kunt u al binnen 2 dagen uw eigen, gepersonaliseerde bandjes in huis hebben. Ook als de tijd dringt kunt u dus bij ons probleemloos bestellen!