0

Keycords

Tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!

Kiyoh

Bij Euro Events vindt u het grootste assortiment keycords. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, kunnen wij u goed adviseren welk van onze keycords het beste bij uw evenement past.

Bedrukte lanyards 1 t/m 4 opdrukkleuren

Bedrukte lanyards of keycords zijn praktisch en ideaal voor evenementen, beurzen…

vanaf

€ 0,320

per 5.000

15 werkdagen

Lanyards full color bedrukt

Lanyards met sublimatie opdruk in full colour, opvallende lanyards!

vanaf

€ 0,420

per 5.000

15 werkdagen

Lanyards Full Option

Onbedrukte lanyards met neksluiting en buckle. 25 mm. Met standaard karabijnhaak…

vanaf

€ 0,480

per 2.000

1- 2 werkdagen

Lanyards karabijnhaak

Onbedrukte lanyards. 3 breedtes beschikbaar in diverse kleuren. Met standaard ka…

vanaf

€ 0,320

per 5.000

1- 2 werkdagen

Badgeholders

Een badgeholder is een handige accessoire voor visitekaartjes of toegangspassen.…

vanaf

€ 0,150

per 10

1- 2 werkdagen

Skipashouders met trekkoord

Deze skipashouders zijn door het trekkoord handig bij de controle van toegangspa…

vanaf

€ 0,750

per 1.000

5 á 10 werkdagen

Bierafschuimer

Uw gepersonaliseerde bierafschuimer. Een opvallende en grappige gadget!

vanaf

€ 0,200

per 1.000

10 werkdagen

PET clip

De PET-clip is gemakkelijk te gebruiken om uw PETfles aan te hangen.

vanaf

€ 0,490

per 50

5 a 10 werkdagen

Keycords bestellen

Bij Euro Events vindt u het grootste assortiment keycords (ook wel lanyards genoemd). Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, kunnen wij u goed adviseren welk van onze keycords het beste bij uw evenement past.

Keycords zijn in te zetten voor verschillende doeleinden, zoals promotiemateriaal, relatieschenk of om herkenbaarheid te creëren. Denk bijvoorbeeld aan keycords met uw eigen logo en/of tekst, over verschillende kleuren keycords voor verschillende groepen mensen.

Wat is een keycord?

Een keycord is een nekkoord waaraan vaak sleutels objecten gedragen worden. In de evenementenbranche dienen keycords vaak als promotiemateriaal en om mensen mee te kunnen identificeren. Aan de haak kan eenvoudig een badge of pashouder worden gehangen, zodat het voor werknemers van het evenement makkelijk is om te zien welke toegang de pashouder heeft. Bij Euro Events kunt u kiezen zelf kiezen welke sluiting u wilt, en kunt u kiezen uit extra opties zoals een neksluiting en buckle (gesp). Volledig zelf samen te stellen!

Keycord bedrukken

Bij Euro Events kunt u snel en makkelijk keycords op maat bedrukken. Het bedrukken van keycords draagt bij aan de herkenbaarheid van uw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking met uw logo, een slogan, of de link naar uw website. Door de vele opties zijn onze bedrukte keycords geheel naar eigen wens verkrijgbaar. Wij hebben twee verschillende soorten bedrukte keycords in ons assortiment: bedrukte keycords en full colour bedrukte keycords

Bedrukte keycords

De ontwerpmogelijkheden voor keycords met bedrukking zijn eindeloos. Op deze manier kunt u uw logo, naam of andere tekst echt op uw gewenste manier naar voren laten komen. Hiermee zijn keycords een origineel relatiegeschenk en opvallende giveaway. Onze keycords zijn gemaakt van polyester en kunnen bedrukt worden met 1 tot en met 4 kleuren.

Full colour bedrukte keycords

Voor extra uitstraling, kunt u uw keycords ook full colour laten bedrukken. Hierdoor valt uw logo of tekst nog meer op. Onze full colour bedrukte keycords zijn hiermee een praktisch en comfortabel relatiegeschenk.

Onbedrukte keycords

Om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van keycords, hebben wij een grote voorraad aan eenvoudige, onbedrukte keycords. Liever een luxere onbedrukte optie? Onze full option keycords zijn ook nog voorzien van neksluiting en buckle (gesp). Bestelt en betaalt u deze onbedrukte keycords voor 14:00u? Dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Ook in nood kunt u dus bij ons terecht.

De voordelen van keycords

Keycords kunnen op verschillende manieren van waarde zijn voor uw organisatie of evenement:

  • Grotere naamsbekendheid: door de keycords te laten bedrukken met uw logo of naam, kunt u uw naamsbekendheid vergroten.
  • Groot bereik: keycords worden gedragen om de nek. Eventuele opdruk valt dus goed op.
  • Laag in kosten: keycords zijn goed betaalbaar.
  • Duurzame oplossing: keycords zijn geschikt voor meermalig gebruik en zijn hiermee een duurzaam alternatief voor andere minder milieuvriendelijke promotieartikelen.
  • Eindeloos veel ontwerpmogelijkheden: door de vele mogelijkheden wat betreft kleuren en ontwerp kunnen wij een uniek promotieartikel ontwerpen en produceren.
  • Geschikt voor verschillende toepassingen: zoals promotiemateriaal, identificatiesysteem en relatiegeschenk.

Handige accessoires

Daarnaast kunt u uw keycords ook voorzien van handige accessoires, zoals een bierschuimer, skipashouder met trekkoord, badgeholder of PET-clip. Allemaal verkrijgbaar bij Euro Events. Kies bijvoorbeeld voor onze bedrukte bierafschuimers, een handige en opvallende baraccessoire die gemakkelijk vastgemaakt kan worden aan een keycord. Of kies voor onze skipashouders met automatisch oprolbaar trekkoord, ideaal voor werknemersbadges en toegangsbewijzen bij beurzen en evenement. De badgehouders dienen om zichtbaar visitekaartjes of toegangspassen te kunnen dragen en zijn beschikbaar in zacht of hard plastic, en in A6-formaat. Verder kan de PET-clip een handige en unieke accessoire zijn voor uw lanyards. Deze kunststofhouder past precies om de hals van elke petfles. Door de PET-clip te bedrukken met uw logo of tekst, wordt het een promotiegadget als geen ander.

Welke keycords passen het best bij uw evenement?

Nog niet zeker welke keycords het beste bij uw evenement passen? Wij denken graag met u mee. Waarvoor wilt u de keycords gebruiken? Hoe moeten ze er ongeveer uit komen te zien? Voldoet een keycord zonder opdruk of heeft u liever een keycord met uw eigen opdruk? Naast de keuze in kleuren is het mogelijk om te kiezen uit extra opties zoals een neksluiting, badgeholder en verschillende soorten sluitingen.

Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende soorten keycords en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Dankzij ruime ervaring weten ze precies welke ontwerpen en accessoires geschikt zijn voor uw evenement.

U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken via 088-3190740 of een mail sturen naar verkoop@euro-events.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.