Arcade Wisselautomaat

Dé budget wisselautomaat, al vanaf €899,-.

Voordelen

  • Voordelig in aanschaf
  • Makkelijke muurbevestiging
  • Standaard voorzien van premium biljetlezer

Houd rekening met...

  • Beperkte capaciteit

De Arcade wisselautomaat is een mooie budget automaat (vanaf € 899,-) die twee muntsoorten kan uitgeven. De capaciteit is daarbij welk beperkt, 1000 stuks. Hierdoor echter wel erg geschikt voor locaties waar geen grote hoeveelheden munten gewisseld of verkocht worden. 

Budgetmodel

Deze voordelige wisselautomaat biedt twee voordelen. Hij kan 2 muntsoorten uitgeven, waardoor er gewerkt kan worden met prijzen die niet afgerond zijn.  De machine kan namelijk consumptiemunten en wisselgeld tegelijk teruggeven. Het andere voordeel is de prijs, welke al start bij € 899,-.  In vergelijk met onze andere wisselautomaten is de capaciteit echter wel beperkt. Waar de Easy Pro wisselautomaat (instapmodel) al een capaciteit van zo'n 2.200 - 2.400 munten heeft, is deze bij de Arcade "slechts" 1.000.  Ook kunt u bij de Arcade kiezen uit een model die munten OF biljetten accepteert, dus niet beiden. 

Modellen

De Arcade wisselautomaat is beschikbaar in twee modellen.

1) Arcade wisselautomaat, munten € 899,-

2) Arcade wisselautomaat, biljetten. € 899,-

Biljetlezer 

Indien u kiest voor het model voor biljetten, is de wisselautomaat standaard voorzien van een NV10 biljetlezer. U kunt deze echter voor € 100,- extra laten vervangen door een NV9 biljetlezer. Doordat deze biljetlezer de biljetten netjes stapelt in een cassette kunt u ze makkelijker en sneller legen/vervangen. Bij de standaard biljetlezer vallen de biljetten los in een bak waardoor het legen en sorteren/tellen lastiger is 

Top-Unit

De Arcade wisselautomaat kan worden uitgebreid met een Top-Unit. Dit is een schuine kap die bovenop de automaat geplaatst kan worden. Glazen en bekers kunnen op deze manier niet meer bovenop de wisselaar geplaatst worden, waardoor beschadiging door vloeistoffen verleden tijd is. 

Formaat en bevestiging Arcade wisselautomaat

Deze wisselautomaat is mooi compact en weegt slechts 20 kg. Hij kan, zonder extra bevestigingsset, aan de muur bevestigd worden. Deze dient natuurlijk wel mooi vlak te zijn en het gewicht kunnen dragen. Daarnaast moet er 220 volt in de nabije omgeving beschikbaar zijn om de automaat van stroom te kunnen voorzien.

Levering en garantie 

Op de automaat krijgt u 1 jaar garantie. Voor levering en plaatsing heeft u twee keuzes. U kunt de wisselautomaat bij u op locatie laten leveren per post voor € 35,-. In dat geval dient u de automaat zelf te plaatsen en aan te sluiten. Indien er problemen of storingen zijn met de automaat en u wilt gebruik maken van uw garantie, dient u de automaat naar Euro Events toe te brengen. Daar zal de automaat bekeken en gerepareerd worden. Indien u echter kiest voor installatie en plaatsing door Euro Events (meerprijs € 250,-) geldt de garantie voor bij u op locatie. Bij problemen of storingen komen wij naar u toe om deze te verhelpen.  

Advies

Heeft u advies nodig over de verschillende muntautomaten? Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088-3190740 of via email verkoop@euro-events.nl.

Liever huren? 

Heeft u de automaat maar een beperkte tijd nodig en wilt u liever een muntautomaat huren? Dat kan ook bij Euro Events. Bekijk hiervoor ons gehele assortiment huur muntautomaten. 

Arcade Wisselautomaat hebben de volgende eigenschappen

Wisselt om naar max.: 2 muntsoorten
Staand plaatsen: Los op tafel (geen voet)
Muurbevestiging: Mogelijk
Muntwaarde consumptiemunten: niet afgerond EN op hele euro's
Capaciteit: 1.000
Betaling: Munten OF biljetten
Uitgifte muntsoort: 25-29 mm
Monitoring op afstand: Niet mogelijk
Uitgifte: Enkel automatisch
BTW:

Arcadewisselaar met muntacceptatie

AantalKopen
1€ 899,00

Arcadewisselaar met biljetacceptatie

AantalKopen
1€ 899,00

Arcadewisselaar met muntacceptatie

AantalKopen
1€ 1087,79

Arcadewisselaar met biljetacceptatie

AantalKopen
1€ 1087,79

L. Meinema - Jeugdhonk het Hokje op 10 juni 2014 om 16:50 uur

De muntautomaat is vorige week geplaatst. Dit weekend hebben we hem voor het eerst gebruikt. De automaat werkt perfect! Bedankt voor de snelle plaatsing. - 12 november 2013

Arcade Wisselautomaat bestellen

Klantenservice

Advies nodig bij de keuze voor een wisselautomaat? Petra helpt u graag verder.

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.