Easy Pro Wisselautomaat

Het instapmodel onder onze muntautomaten. Simpel en voordelig.

Voordelen

  • Voordelige en simpele automaat
  • Op te hangen of neer te zetten

Houd rekening met...

  • Wisselt slechts om naar 1 muntsoort

Bent u op zoek naar een wisselautomaat die munten en/of biljetten wisselt naar 1 muntsoort (dit kunnen muntgeld of consumptiemunten zijn)? Dan is de Easy Pro Wisselautomaat een goede oplossing voor u. Handig voor het wisselen van geld naar kleingeld voor food-automaten of voor het uitgeven van consumptiemunten.  

Instapmodel

Het instapmodel onder onze muntautomaten is de Easy PRO wisselautomaat. Dit is het simpelste model in ons assortiment. Deze machine wisselt het ingegeven bedrag om naar 1 soort (consumptie)munt. Uitgeven van wisselgeld is daardoor niet mogelijk. Geschikt voor cash betalingen in munten en biljetten. Met een capaciteit van 2.200 tot 2.400 munten is dit de kleinste automaat in ons assortiment. De automaat kan hangend aan de muur bevestigd worden, los (zonder voet) op een tafel of staand met voet op de grond.  De voet is bij te bestellen voor € 140,-.  De set voor muurbevestiging kan bijbesteld worden voor € 70,-. 

Modellen 

De wisselautomaat is beschikbaar in twee modellen:

1) Easy Pro Wisselautomaat, biljetten € 1.300,-

2) Easy Pro Wisselautomaat, biljetten en munten € 1.370,-

Het eerste model accepteert enkel biljetten. Het tweede model heeft naast een biljetlezer voor de acceptatie van biljetten, ook een mogelijkheid voor betalen met munten. 

Biljetlezer

Beide modellen zijn voorzien van een standaard biljetlezer (NV10).  Bij model 1 (enkel biljetten) kunt u deze echter voor € 150,- extra laten vervangen door een NV9 biljetlezer. Doordat deze biljetlezer de biljetten netjes stapelt in een cassette kunt u ze makkelijker en sneller legen/vervangen. Bij de standaard biljetlezer vallen de biljetten los in een bak waardoor het legen en sorteren/tellen lastiger is. 

Formaat en bevestiging van de Easy Pro Wisselautomaat

De Easy Pro Wisselautomaat is een compacte machine.  Indien in gebruik zonder voet is deze slechts 25 x 47 x 35 centimeter. De machine weegt 35 kilo.  Indien de wisselautomaat op voet geplaatst wordt, is deze 25 x 143 x35 centimeter en weegt deze 38 kilo. Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden als u een wisselautomaat wilt plaatsen. Indien u kiest voor wandbevestiging (mogelijk door het bijbestellen van de set voor muurbevestiging à € 70,- ) dient de muur waar deze tegenaan geplaatst wordt een vlakke wand te zijn met voldoende draagvermogen. Daarnaast moet er 220 volt in de nabije omgeving beschikbaar zijn om de automaat van stroom te kunnen voorzien.

Levering en garantie

Op de automaat krijgt u 1 jaar garantie. Voor levering en plaatsing heeft u twee keuzes. U kunt de wisselautomaat bij u op locatie laten leveren per post voor € 35,-. In dat geval dient u de automaat zelf de plaatsen en aan te sluiten. Indien er problemen/storingen zijn met de machine en u wilt gebruik maken van uw garantie, dient u de automaat te brengen naar Euro Events. Daar zal de automaat bekeken en gerepareerd worden. Indien u echter kiest voor installatie en plaatsing door Euro Events (kosten € 250,-) geldt de garantie voor bij u op locatie, en komen wij uw kant op bij problemen of storingen, om deze te verhelpen. 

Advies

Heeft u advies nodig over de verschillende muntautomaten? Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088-3190740 of via email verkoop@euro-events.nl.

Liever huren? 

Heeft u de automaat maar een beperkte tijd nodig en wilt u liever een muntautomaat huren? Dat kan ook bij Euro Events. Bekijk hiervoor ons gehele assortiment huur muntautomaten. 

 

 

Easy Pro Wisselautomaat hebben de volgende eigenschappen

Wisselt om naar max.: 1 muntsoort
Staand plaatsen: Los op tafel of op voet à € 140,-
Muurbevestiging: Mogelijk met extra set à € 70,-
Muntwaarde consumptiemunten: Enkel afgeronde muntprijzen
Capaciteit: 2.200 - 2.400
Betaling: Munten en biljetten
Uitgifte muntsoort: 25-29 mm
Monitoring op afstand: Mogelijk
Uitgifte: Enkel automatisch
BTW:

Niet meer in ons assortiment

AantalKopen
1 - 100€ 1370,00

Niet meer in ons assortiment

AantalKopen
1 - 100€ 1657,70

Easy Pro Wisselautomaat bestellen

Klantenservice

Heeft u vragen over onze wisselautomaten? Petra help u graag verder.

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.