Dual Coin Pro Wisselautomaat

Deze muntautomaat kan twee soorten wisselgeld/munten terug geven.

Voordelen

  • Kan twee soorten munten uitgeven
  • Grote capaciteit a 6.500 munten

Houd rekening met...

  • Muurbevestiging niet mogelijk

Deze muntautomaat is een slag groter en uitgebreider dan de Easy PRO. het grootste verschil zit in het feit dat de Dual Coin PRO kan werken met een muntprijs die niet afgerond is. Bij een muntprijs van bijvoorbeeld € 1,80 geeft de machine bij inworp van 2 euro een consumptiemunt én 20 cent wisselgeld terug. Er kan ook bij afgeronde muntprijzen gekozen worden voor de Dual Coin Pro met als reden de grotere capaciteit dan de Easy PRO. U kunt dan beide hoppers (voorraadbakken voor munten) vullen met consumptiemunten. 

Mogelijkheden Dual Coin Pro 

Naast de grotere capaciteit (tussen de 6.500 en 7.000 munten)  biedt de Dual Coin Pro nog meer mogelijkheden. Zo kunt u bij het uitbetalen van de munten kiezen voor automatisch of manueel. Bij automatische uitbetaling wordt het ingeworpen bedrag omgezet naar het maximaal aantal munten. Bij inwerpen van bijvoorbeeld € 5,- bij een muntprijs van € 1,80 ontvangt de klant 2 consumptiemunten en € 1,40 wisselgeld. Bij handmatige uitbetaling kan een bezoeker ook kiezen voor het kopen van bijvoorbeeld 1 consumptiemunt a € 1,80, maar wel 5 euro inwerpen. Hij/zij krijgt dan 1 munt en € 3,20 wisselgeld. Indien u kiest voor het laatste, vergt dit natuurlijk wel veel van het wisselgeld en dient u deze vaker bij te vullen. De automaat wordt standaard geleverd met automatische uitbetaling. Indien u liever manuele uitbetaling wenst, kunt u dit aangeven en wordt de automaat voor u op de juiste manier geprogrammeerd. 

Modellen

De Dual Coin Pro is leverbaar in twee verschillende modellen. 

1) Dual Coin Pro biljetten, € 1.670,-

2) Dual Coin Pro biljetten en munten € 1.770,-

Het eerste model accepteert enkel biljetten. Het tweede model heeft naast een biljetlezer voor de acceptatie van biljetten, ook een mogelijkheid voor betalen met munten. 

Biljetlezer

De wisselautomaat is voorzien van een standaard biljetlezer (NV10). Bij model 1 (enkel biljetten) kunt u deze echter voor € 180,- extra laten vervangen door een NV9 biljetlezer. Doordat deze biljetlezer de biljetten netjes stapelt in een cassette kunt u ze makkelijker en sneller legen/vervangen. Bij de standaard biljetlezer vallen de biljetten los in een bak waardoor het legen en sorteren/tellen lastiger is. Bij model 2 is enkel de standaard biljetlezer (NV10) mogelijk. 

Formaat 

De Dual Coin Pro Wisselautomaat is een slagje groter dan de Easy Pro.  De formaten zijn 40 x 80 x 40 cm (zonder voet) met een gewicht van 43 kg. Indien u kiest voor een extra voet (bij te bestellen voor € 175,-) wordt de machine 162 cm hoog en 60 kg. Deze automaat kan echter niet aan de wand bevestigd worden. Daarnaast moet er 220 volt in de nabije omgeving beschikbaar zijn om de automaat van stroom te kunnen voorzien.

Levering en garantie

Op de automaat krijgt u 1 jaar garantie. Voor levering en plaatsing heeft u twee keuzes. U kunt de wisselautomaat bij u op locatie laten leveren per post voor € 35,-. In dat geval dient u de automaat zelf de plaatsen en aan te sluiten. Indien er problemen/storingen zijn met de machine en u wilt gebruik maken van uw garantie, dient u de automaat te brengen naar Euro Events. Daar zal de automaat bekeken en gerepareerd worden. Indien u echter kiest voor installatie en plaatsing door Euro Events (kosten € 250,-) geldt de garantie voor bij u op locatie, en komen wij uw kant op bij problemen of storingen, om deze te verhelpen.

Advies

Heeft u advies nodig over de verschillende muntautomaten? Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088-3190740 of via email verkoop@euro-events.nl.

Liever huren? 

Heeft u de automaat maar een beperkte tijd nodig en wilt u liever een muntautomaat huren? Dat kan ook bij Euro Events. Bekijk hiervoor ons gehele assortiment huur muntautomaten. 

 

 

 

 

Dual Coin Pro Wisselautomaat hebben de volgende eigenschappen

Wisselt om naar max.: 2 muntsoorten
Staand plaatsen: Met voet à € 175,-
Muurbevestiging: Niet mogelijk
Muntwaarde consumptiemunten: niet afgerond EN op hele euro's
Capaciteit: 6.500 - 7.000
Betaling: Munten en biljetten
Uitgifte muntsoort: 25-29 mm
Monitoring op afstand: Mogelijk
Uitgifte: Handmatig en automatisch
BTW:

Dual Coin Pro, biljetten en munten

AantalKopen
1 - 100€ 1770,00

Dual Coin Pro, biljetten

AantalKopen
1 - 100€ 1670,00

Dual Coin Pro, biljetten en munten

AantalKopen
1 - 100€ 2141,70

Dual Coin Pro, biljetten

AantalKopen
1 - 100€ 2020,70

Dual Coin Pro Wisselautomaat bestellen

Klantenservice

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een wisselautomaat? Petra help u graag verder.

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.