Huur weegschaal consumptiemunten

Met deze weegschaal kunt u snel grote aantallen consumptiemunten tellen.

Voordelen

  • Snel en efficiënt grote hoeveelheden munten tellen

Houd rekening met...

  • Kans op afwijkingen door drank- en etensresten.
  • Bij breekmunten kans op afwijkingen door variërend gewicht van de munten.

Wegen en tellen van consumptiemunten

Wilt u snel en efficiënt grote hoeveelheden munten tellen? Dan is het gebruik van een weegschaal een handig hulpmiddel. Waar onze munttelmachine de munten in batches telt, kan een weegschaal grote hoeveelheden in één keer tellen.  Zowel ronde als breekmunten kunnen met deze weegschaal gewogen worden. Echter, aangezien het gewicht van (vierkante) breekmunten kan variëren per stuk, is de kans op afwijkingen hierbij groter. Ook dient er bij zowel ronde als breekmunten rekening gehouden te worden met afwijkingen door drank- en etensresten. 

Gebruik weegschaal

Het gebruiken van de weegschaal gaat heel simpel. U pakt 100 munten en legt deze (in een bak) op de weegschaal. Dan geeft u aan, op de weegschaal, dat dit 100 stuks zijn. De weegschaal rekent voor u uit hoeveel 1 consumptiemunt weegt, waarna u de bak kunt vullen met een grote hoeveelheid consumptiemunten. De weegschaal geeft dan aan hoeveel stuks consumptiemunten er in de bak zitten. Snel en eenvoudig.  U kunt de complete gebruikshandleiding onderaan deze pagina downloaden en bekijken en/of printen. 

Huren weegschaal voor consumptiemunten

U kunt deze weegschaal bij ons huren voor € 50,- per week. Dit is ook de standaard huurtijd van de weegschaal. Uiteraard kunt u de huurperiode verlengen.  U betaalt naast de huur een borg, welke u natuurlijk teruggestort krijgt zodra u de weegschaal in goede staat retouneert bij ons. 

Verhuurassortiment

Heeft u meer producten nodig voor uw evenement? Het verhuurassortiment van Euro Events strekt zich tegenwoordig steeds verder uit. Zo kunt u ook pinautomaten en portofoons huren. Neem een kijkje op onze verhuur overzichtspagina om te zien wat wij allemaal verhuren. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw evenement, en alles wat u daarvoor nodig hebt, te bespreken.

Verhuurvoorwaarden

Op het huren van dit product zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder in te zien en te printen. Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740. 

 

 

 

 

Huur weegschaal consumptiemunten hebben de volgende eigenschappen

Weegbereik (max): 15 kg
Gewicht: 4 kg
Stroomvoorziening: Werkt op lichtnet en op een accu
Afmetingen weegschaal: 32 x 33,5 x 12,5 cm (LxBxH)
Afmetingen weegplateau: 29,4 x 22,5 cm
BTW:

Weegschaal consumptiemunten

AantalHurenBorg
1 - 10€ 50,00€ 150,00

Weegschaal consumptiemunten

AantalHurenBorg
1 - 10€ 60,50€ 181,50

Bestellen

Stel zelf uw Huur weegschaal consumptiemunten samen met de configurator.

Product bestellen

Offerte

Wilt u binnen een paar minuten een offerte voor dit product ontvangen?

Offerte aanvragen

Vanaf prijs

De prijs van de minimale afname van dit product (incl. mogelijke opstart-, matrijs-, of clichékosten) bedraagt 242,00. De order- en verzendkosten zijn 19,36

Bereken uw prijs

Huur weegschaal consumptiemunten bestellen

Klantenservice

Heeft u vragen over het gebruik van deze weegschaal? Petra helpt u graag verder.

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.