Huur muntinnamebak

Snel en veilig uw munten innemen en bewaren achter de bar.

Voordelen

  • Veilig opbergen van ingenomen consumptiemunten
  • Snel consumptiemunten innemen

Munten innemen en bewaren 

Muntinnamebakken zijn ideaal voor gebruik bij de bar. De ingenomen consumptiemunten kunnen in één beweging in de innamebak worden gegooid. Dit zorgt voor een snelle verwerking van de consumptiemunten, terwijl het er tegelijk voor zorgt dat de munten niet bereikbaar zijn. Eenmaal in de bak gegooid, kan uw personeel enkel met een sleutel bij de munten.  Te huur voor slechts € 15,- per twee weken. 

Verhuurassortiment

Heeft u meer producten nodig voor uw evenement? Het verhuurassortiment van Euro Events strekt zich tegenwoordig steeds verder uit. Zo kunt u ook pinautomaten en portofoons huren. Neem een kijkje op onze verhuur overzichtspagina om te zien wat wij allemaal verhuren. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw evenement, en alles wat u daarvoor nodig hebt, te bespreken.

Verhuurvoorwaarden

Het huren van de innamebakken is standaard voor 2 weken.  Naast het huurbedrag wordt een borg gerekend van € 63,-.  Op het huren van dit product zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder in te zien en te printen. Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via 088-3190740.

BTW:

Huur munten inname bak

AantalHurenBorg
1 - 25€ 15,00€ 63,00

Huur munten inname bak

AantalHurenBorg
1 - 25€ 18,15€ 76,23

Huur muntinnamebak bestellen

Klantenservice

Heeft u vragen over de inname bak? Megan helpt u graag!

Vergelijken

Vergelijk dit product met al onze andere producten.