Goedkoopste polsbandjes

Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste polsbandjes in het assortiment van Euro Events en in meedere varianten beschikbaar. Zo kunt u onbedrukte of blanco Tyvek polsbandjes bestellen in vele kleuren. Zoekt u echter goedkope bedrukte polsbandjes met uw eigen logo of opdruk, dan zijn de Tyvek Classic polsbandjes voor u de beste keuze. Voor een hogere kwaliteit kunt u, voor slechts een halve cent per bandje extra, ook nog kiezen voor de Tyvek Premium polsbandjes. Naast blanco en bedrukte polsbandjes heeft Euro Events ook nog standaardbandjes (met een vaste, standaard bedrukking) of budgetbandjes (voorzien van Euro Events logo). Keuze genoeg! Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze productkeuzehulp voor polsbandjes, deze zal u zeker op weg helpen. Of bel voor persoonlijk advies met 088-3190740. 

BEDRUKTE TYVEK POLSBANDJES BESTELLEN

Bent u op zoek naar stevige, goedkope polsbandjes voor uw evenement? Kies dan voor Tyvek polsbandjes. Deze polsbandjes zijn snel leverbaar en in vele kleuren beschikbaar. Uitermate geschikt voor eenmalig gebruik en standaard bedrukt met zwarte inkt. Wanneer u kiest voor een wit bandjes? Dan is het mogelijk om te bedrukken met een andere kleur. De Tyvek polsbandjes bevatten een plakstrip waardoor de bandjes niet afgedaan kunnen worden en dus fraudebestendig zijn. Een perfect product om in te zetten tijdens klein- en grootschalige eenmalige evenementen.

STANDAARDBANDJES BESTELLEN

Onze standaardbandjes zijn de handigste budget optie. Ze worden voorzien van standaard opdrukken zoals 16+, 18+, toilettoegang of entreebewijs. Dit is goedkoper dan uw eigen opdruk. Beschikbaar in 13 verschillende kleuren en zeer snel leverbaar. Deze budget bandjes worden voornamelijk ingezet tijdens evenementen en horecagelegenheden waar gecontroleerd wordt op de leeftijd van bezoekers. De alcoholbandjes maken het reguleren van alcoholgebruik overzichtelijker.

BUDGETBANDJES BESTELLEN

Voor kleine organisaties of organisaties met een klein budget hebben wij de standaardbandjes, welke standaard voorzien zijn van het Euro Events logo. Het is niet mogelijk om te kiezen voor een eigen opdruk. Zeer goedkoop in aanschaf, snel leverbaar en standaard voorzien van een nummering. De goedkope polsbandjes zijn door iedereen te bestellen en daardoor niet fraudebestendig. Ze zijn niet waterbestendig. Wilt u liever bandjes die wel waterbestendig zijn? Kies dan voor plastic polsbandjes, kunststof polsbandjes, siliconen polsbandjes of textiel polsbandjes.

Weet u niet precies welk polsbandje voor u geschikt is? Bekijk onze productkeuzehulp voor polsbandjes. Deze helpt u op weg bij het kiezen van het juist polsbandje.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag