Een strandbal op een evenement is altijd een succes! Mensen gaan ermee voetballen of volleyballen of de strandballen stuiteren over de menigte bezoekers heen. Altijd een vrolijke uitstraling en uw logo onder de aandacht.

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 0,38 per stuk

2 weken

vanaf € 1,68 per stuk

2 weken

BEDRUKTE STRANDBALLEN

Op zoek naar een promotieartikel waar uw bezoekers plezier aan kunnen beleven? Onze bedrukte strandballen zijn altijd een succes! Breng uw tekst en/of logo onder de aandacht met dit opvallende artikel. Ideaal voor evenementen op het strand, zwembaden of sportverenigingen. Ook leuk in te zetten als merchandise artikel.

BEDRUKTE STRANDBALLEN MET LEDLICHT

De luxere variant van de bedrukte strandbal is de strandbal met LED licht. Dit sfeer verhogende product valt nog meer op door het knipperende LED lichtje. Zodra de bal in beweging wordt gebracht gaat het lampje aan. Vooral wanneer het donker is zorgt dit voor een leuk effect! Te bedrukken met uw eigen tekst of logo zodat uw organisatie goed opvalt.

Zoekt u een ander bedrukt promotieartikel? Kijkt u dan op onze pagina voor promotieartikelen. Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.