Wilt u uw bezoeker op uw evenement bescherming tegen de regen bieden? Een poncho is hiervoor een handig item.  

GOEDKOPE WEGWERP PONCHO’S

Een onmisbaar item tijdens de regen, goedkope wegwerp poncho’s. Ziet het er naar uit dat het gaat regenen tijdens uw evenement? Bereid uw organisatie goed voor door goedkope poncho’s aan te bieden. De transparante poncho’s zijn binnen 1 tot 2 dagen leverbaar waardoor dit de allerbeste last-minute optie is! Het is ook mogelijk om de poncho’s uit te delen tijdens uw evenement, ze worden namelijk verpakt in een poly-bag van 15 bij 9 centimeter.

PONCHO’S MET BEDRUKTE SLEUTELHANGER

Verwacht u wisselvallig weer tijdens uw evenement? De poncho’s met bedrukte sleutelhanger zijn handig in gebruik en opvallend doordat de poncho in een plastic bal zit welke bevestigd kan worden aan een broek of tas. De poncho kan dus nuttig opgeborgen worden totdat deze nodig is. De bal kan bedrukt worden met uw eigen logo.

BEDRUKTE PONCHO’S

Bent u van plan poncho’s uit te delen tijdens uw evenement? Kies dan voor bedrukte poncho’s en laat uw organisatie opvallen. De poncho’s worden verpakt in zakje en in het zakje wordt een papieren kaartje toegevoegd waar u een tekst of uw logo op kunt laten bedrukken.

Zoekt u een ander bedrukt promotieartikel? Kijkt u dan op onze pagina voor promotieartikelen. Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.