Ideaal tegen de felle zon, modieus om te dragen en ook nog voorzien van uw logo. 

 

Caps zijn een erg handig en mooi promotieartikel! Petten zijn een onmisbaar item binnen uw merchandise assortiment op uw evenement. Ook zijn ze handig voor uw eigen crew. 

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 1,08 per stuk

2 weken

vanaf € 1,13 per stuk

2 weken

BEDRUKTE TRUCKER CAP

De bedrukte trucker cap is een stoer promotieartikel. Bedruk de pet met een tekst, slogan of logo. De petten kunnen weg gegeven worden als leuke giveaway tijdens zonnige evenementen, of ingezet worden als merchandise artikel. Dit modieuze item kunnen uw bezoekers nog lang dragen waardoor uw organisatie veel zichtbaarheid krijgt.

BEDRUKTE PETTEN

Op zoek naar een promotieartikel waarbij uw tekst, slogan of logo goed zichtbaar is? Kies dan voor een bedrukte pet. De petten zijn leverbaar in vele kleuren. Ook de kleur van uw opdruk kunt u kiezen. Het is zelfs mogelijk om de petten te bedrukken met een door u gekozen PMS-kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor er altijd een ontwerp gecreëerd kan worden welke goed bij uw evenement of organisatie past.

Zoekt u een ander bedrukt promotieartikel? Kijkt u dan op onze pagina voor promotieartikelen. Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.