Heeft u een buiten evenement en wilt u uw bezoekers niet in de regen laten staan? Een paraplu is hiervoor natuurlijk de perfecte giveaway of merchandise artikel. Door het prominent plaatsen van uw logo komt uw organisatie onder de aandacht en creëert u een groot bereik.

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 3,45 per stuk

2 weken

vanaf € 2,34 per stuk

2 weken

BEDRUKTE PARAPLU’S OPVOUWBAAR

Ook voor de regenachtige dagen hebben wij verschillende artikelen. De bedrukte opvouwbare paraplu kan bedrukt worden met uw eigen tekst en/of logo. Het handzame model kan gemakkelijk meegenomen worden. De perfecte give-away of merchandise artikel. Een bijkomend voordeel van deze paraplu is dat ze na het evenement nog vaak gebruikt kunnen worden. Zo krijgt uw organisatie ultieme zichtbaarheid.

BEDRUKTE PARAPLU’S GROOT

De luxere variant van de opvouwbare paraplu is de grote bedrukte paraplu. Dit relatiegeschenk kan nog lang gebruikt worden. Tevens kan het ingezet worden als merchandise artikel tijdens regenachtige evenementen. Door het prominent plaatsen van uw logo komt uw organisatie goed onder de aandacht en met een groot bereik.

Zoekt u een ander bedrukt promotieartikel? Kijkt u dan op onze pagina voor promotieartikelen.Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.