Kleding en textiel bedrukken
Euro Events heeft verschillende kledingstukken welke bedrukte kunnen worden. Omdat wij jaren lange ervaring hebben in de evenementenbranche kunnen wij u goed adviseren om zo het best passende product te kiezen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

We denken graag met u mee over welk kledingstuk het beste bij uw evenement past. Bij Euro Events is het mogelijk om kleding helemaal naar wens te laten customizen.

Zelf kleding ontwerpen

De bedrukte kleding kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen bedrukte petten, hoodies en softshell jacks ingezet worden om uw crew te herkennen en kunnen T-shirt uitgedeeld worden als promotiemateriaal. Deze keuze is reuze en de mogelijkheden oneindig!

Laat uw medewerkers of crew opvallen met kwalitatieve, herkenbare bedrukte kleding. Het is natuurlijk ook leuk om kleding weg te geven! Denk bijvoorbeeld aan bedrukte shirts als promotiestunt of een softshell jas als relatiegeschenk. Of een trucker cap voor tijdens een zonnig buitenevenement.

De kleding kan naar wens bedrukt worden. Staat de optie die u voor ogen heeft niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

  • Bedrukte petten en trucker caps

Wanneer u op zoek bent naar een herbruikbaar promotieartikel voor uw evenement raden wij de bedrukte petten aan. Ideaal voor een zomerse dag! Ook beschikbaar als bedrukte trucker cap voor een extra stoere uitstraling. Voorzie de petten van uw logo voor een duidelijke herkenbaarheid.

  • Bedrukte hoodies en truien

De bedrukte hoodies en truien van Euro Events zijn van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel en warm. Het grote drukvlak op de achterkant kan voorzien worden van uw eigen logo, tekst of afbeelding. De universele hoodies hebben een capuchon en zijn een mooi merchandise artikel wat jaren mee gaat.

  • Bedrukte softshell jacks

Bent u op zoek naar een weerbestendige jas? De bedrukte softshell jacks zijn van zware kwaliteit, ademend en wind/waterdicht. Zeer representaties tijdens buitenevenementen, op beurzen of als relatiegeschenken. De bedrukte jassen zijn zowel in een heren- als vrouwenmodel leverbaar.

  • Bedrukte T-shirts

Een T-shirt is het meest voorkomende bedrukte kledingstuk en onmisbaar op evenementen. Met een bedrukt T-shirt is uw crew snel herkenbaar. Bedruk de shirts met uw logo voor herkenbaarheid of met een tekst voor aanvullende informatie om de crew te categoriseren (bar, garderobe, backstage, EHBO etc.).  

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elk kledingstuk en helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook hebben ze ruime ervaring met het kiezen van kleurstellingen en bedrukkingen.