Huur muntautomaten

Muntautomaten verhuur assortiment

Het inzetten van muntautomaten op een evenement of festival is een efficiënte en betrouwbare aanpak van het uitgeven en reguleren van uw munten.  Euro Events heeft meerdere automaten in het verhuur assortiment waarmee u een betrouwbaar bestaalsysteem kunt creëren. Van grote muntenkassa's voorzien van meerdere muntautomaten, tot losse muntautomaten en munten uitgiftemachines. Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende modellen in ons assortiment.

 

  Product Prijs Levertijd

vanaf € 500,00 per dag

5 dagen

vanaf € 290,00 per week

5 dagen

vanaf € 225,00 per stuk

2 weken

HUUR MUNTENKASSA

Bent u op zoek naar een compleet betaalsyteem voor de verkoop van consumptiemunten tijdens uw evenement? Kies er dan voor om de muntenkassa te huren waarmee u de beschikking hebt over twee of vier muntautomaten afhankelijk van de gekozen variant. Er kan contactloos betaald worden maar ook met pin of cash. Wij hebben muntenkassa’s die ronde munten uitgeven maar ook muntenkassa’s die breekmunten uitgeven waardoor deze wagens altijd geschikt zijn voor uw evenement!

HUUR MUNTAUTOMAAT MAXI XL

De Maxi XL is een muntautomaat met een zeer grote capaciteit van 20.000 consumptiemunten. Deze automaat kunt u zowel huren met biljetacceptatie als met pinacceptatie. Als u kiest voor de pinacceptatie wordt de muntautomaat geleverd met een 4G verbinding of er wordt gebruikt gemaakt van uw internetverbinding. De Maxi XL is al te huren vanaf één week inclusief telefonische service en wordt geprogrammeerd bij u afgeleverd.

HUUR UITGIFTE MACHINE

Wilt u snel munten uitgeven aan uw bezoekers zonder munten te hoeven tellen? Huur dan onze uitgifte machine. De machine bestaat uit een box met munten en een kastje waarop u het gewenste aantal munten kunt ingeven. Zo worden er geen telfouten meer gemaakt en kunt u tot 10.000 munten uitgeven.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.

MUNTAUTOMAAT KOPEN?

Wilt u liever een muntautomaat / wisselautomaat kopenBekijk ons assortiment hier

Muntautomaten vergelijken

Welke automaat is geschikt voor uw evenement? Hoeveel automaten moet u inzetten om een goede doorloop bij de muntenverkoop te realiseren? Om het verschil tussen de muntautomaten inzichtelijk te maken ziet u hieronder een tabel met alle eigenschappen van de muntautomaten op een rij. Indien u interesse heeft in het huren van een automaat kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij verzorgen dan een compleet op maat advies voor een succesvolle inzet van muntautomaten op uw evenement of festival.