FAQ Levering

Heeft u een vraag over het verzenden of zelf ophalen van uw order? Wellicht staat het antwoord hieronder. Is dit niet toereikend? Neem dan contact met ons op via info@euro-events.nl of via 088-3190740

 • Wat zijn de verzendkosten?

  De kosten voor het versturen van uw order bij Euro Events bestaan uit orderkosten en verzendkosten.  Voor deze twee onderdelen samen hanteert Euro Events een vast tarief. Voor polsbandjes is dit €11,- exclusief BTW. Voor de overige producten geldt een tarief van €16,- exclusief BTW. 

 • Kan ik mijn bestelling ophalen bij Euro Events?

  Ja dit kan. U kunt uw bestelling kosteloos ophalen bij onze vestiging in Duiven. De extra verwerkingstijd kan hiervoor 1 à 2 werkdagen zijn. Hierover ontvangt u bericht bij uw bestelling. Indien u het voorafgaand aan uw bestelling wilt weten, neem dan contact met ons op via 088-3190740

  De bezoekadressen zijn: 

  Euro Events Duiven
  Ratio 16a
  6921 RW Duiven

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  De levertijd verschilt per product. De levertijd staat omschreven op de verschillende productpagina's op onze website bij het tabblad "Eigenschappen".  Heeft u uw product eerder nodig dan onze vermelde leverdatum? Neem gerust contact met ons op via 088-3190740 of verkoop@euro-events.nl, dan kijken wij voor u naar de mogelijkheden van een spoedorder. 

 • Kan ik mijn bestelling retour sturen?

  Alle maatwerk producten met een persoonlijke opdruk, kunnen niet retour gezonden worden. Enkel bij producten waarbij de opdruk foutief geplaatst is of bij onbedrukte producten, is het mogelijk deze retour te sturen. In dat geval geldt het volgende:

  Retourneren
  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf uw adres naar de Euro Events zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Euro Events te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@euro-events.nl, u ontvangt van ons dan een formulier voor herroeping van uw order. Nadat wij deze samen met de producten retour ontvangen hebben, zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product/ de producten reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Euro Events

  Ratio 16a
  6921 RW Duiven
  T: 088-3190740
  F: 026-3190749
  E: verkoop@euro-events.nl

  Ons postadres:

  Postbus 171
  6920 AD Duiven

  Zakelijke gegevens:

  KvK: 09189568
  BTW: NL820176862B01
  Bankrekening: 581507304 (ABN Amro bank)
  IBAN: NL06 ABNA 0581 5073 04
  BIC: ABNANL2A

 • Vanuit welke landen kan ik producten bij Euro Events bestellen ?

  Euro Events levert haar producten in elk land van de wereld. Het maakt dus niet uit of u vanuit Nederland, België of een ander land bestelt, wij zorgen ervoor dat u uw bestelling ontvangt!

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

  Indien u niet thuis bent zal het pakket direct naar een afhaallocatie gaan. Dit is het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Daar hebben wij geen invloed op.