Munten kunnen bedrukt worden op verschillende manieren.  Zo kunt u kiezen voor munten met een bedrukking in 1 kleur, voor een duidelijke en slijtvaste opdruk tegen een voordelige prijs. Een meerkleurendruk munt leent zich erg goed voor logo's die in meerdere kleuren getoond moeten worden. Ook kunt u kiezen voor een full colour opdruk, daarbij is de opdruk zeer gedetailleerd en de mogelijkheden eindeloos. 

BEDRUKTE MUNTEN

Onze bedrukte munten hebben één kleur opdruk. Zorg er hierbij voor dat u kiest voor een contrasterende kleur zodat de opdruk goed leesbaar is. Deze (consumptie)munten zijn ideaal om in te zetten tijdens festiviteiten waarbij meerdere munten in inloop zijn. Denk bijvoorbeeld consumptiemunten voor een foodtruck festival. Uw munten zijn onderscheidend van de rest waardoor er minder kans is op fraude.

De munten kunnen ook bedrukt worden met een roze metallic opdruk of een holografische opdruk. Zo valt uw munt nog meer op!

MEERKLEURENDRUK MUNTEN

De naam zegt het al: meerkleurendruk, een bedrukking in meerdere kleuren. Deze meerkleurendruk munten zijn bij uitstek geschikt wanneer uw logo meerdere kleuren bevat. De consumptiemunten zijn ideaal voor cafés, bars, kroegen en overige uitgaansgelegenheden. Doordat de opdruk slijtvast is kunt u jaren plezier hebben van deze munten, ook bij intensief gebruik. Ook voor bijvoorbeeld een sportvereniging zijn deze munten geschikt. Het logo van uw vereniging kan goed zichtbaar op de munten bedrukt worden.

BEDRUKTE FULL COLOUR MUNTEN

De full colour bedrukking op de full colour munten geeft nét dat beetje extra. Ideaal voor gedetailleerde afbeeldingen of foto’s. Wij adviseren u om witte munten te bedrukken zodat de opdruk het beste tot zijn recht komt. Deze munten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een speciale spaaractie bij supermarkten of kunnen worden uitgedeeld op sportverenigingen als aandenken. De perfecte munt om op te vallen!

BEDRUKTE COMBIMUNT

De combimunt is onze primeur! Wij zijn namelijk de enige leverancier van deze munt. De combimunt is te herkennen aan de combinatie van een witte binnenkant met een gekleurde rand. Door de gekleurde rand is de munt zeer fraudebestendig en dus ideaal om in te zetten tijdens evenementen waarbij meerdere soorten munten in omloop zijn, denk bijvoorbeeld aan een markt of foodtruckfestivals. Wilt u gaan voor een uiterst veilige betaalmunt? Kies dan voor de combimunt.

Zoekt u een ander soort consumptiemunt? Bekijk dan het consumptiemunten overzicht. Weet u niet precies welke soort consumptiemunt u moet kiezen? Bekijk dan onze productkeuzehulp voor consumptiemunten. Deze helpt u op weg bij het kiezen van de juist munt.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en adviseren u graag.