ATLAS Theater

Het ATLAS Theater in Emmen is uitgegroeid tot hét theater van de regio Zuid-Oost Drenthe. Voorheen gingen liefhebbers van theater, muziek en cabaret naar ‘de Muzeval’ in Emmen. Dit theater, dat sinds 1968 een begrip in de regio was, waren ze in Emmen inmiddels ontgroeid en kon niet meer aan alle eisen voldoen. Met de opening van het ATLAS theater in oktober 2016 ging de langgekoesterde wens van een modern en multifunctioneel theater in vervulling. “Met het nieuwe theater hebben we zoveel meer mogelijkheden. We kunnen ons op verschillende markten richten en dat merken we ook aan het diverse publiek dat naar ons theater komt”, aldus Denise Hubers, gastvrouw bij het ATLAS Theater.

Volgens Denise komt de grote variatie qua publiek door de samenwerking van het theater met het dierenpark WILDLANDS Adventure. “De samenwerking biedt voordelen voor beide partijen. Zo combineren bijvoorbeeld zakelijke klanten, die een meeting of congres hebben in één van de kantoorruimtes van ATLAS, dit met ontspanning in WILDLANDS Adventure.” Daarnaast wil Elja Vehof, Frontoffice coördinator, ervoor zorgen dat het theater laagdrempelig wordt en daardoor toegankelijker. “Zo is de naam van ons theater voortgekomen uit een prijsvraag, bieden wij arrangementen aan om een totale theaterbeleving te creëren en hebben we speciale acties om met name jongeren naar het theater te krijgen.”

‘’De keuze om deze bij Euro Events te bestellen was daarom eenvoudig. Wij vinden het fijn om dezelfde leverancier voor meerdere producten te hebben zodat we korte en directe lijnen hebben met het bedrijf.”

Toen het ATLAS theater op zoek was naar garderobenummers voor hun garderobe kwam Euro Events (wederom) in beeld. Elja: “Wij hebben in het verleden al munten bij Euro Events besteld die wij gebruiken voor speciale gelegenheden. Op de website zagen we een uitgebreid productaanbod waaronder de garderobenummers waar wij naar op zoek waren. De keuze om deze bij Euro Events te bestellen was daarom eenvoudig. Wij vinden het fijn om dezelfde leverancier voor meerdere producten te hebben zodat we korte en directe lijnen hebben met het bedrijf.”

“De herkenbaarheid en zichtbaarheid van ons theater neemt toe door de garderobenummers te voorzien van ons logo.’’

Waar de eerste garderobenummers slechts waren voorzien van nummering heeft het ATLAS Theater ervoor gekozen om de volgende bestelling garderobenummers te voorzien van een logo. Volgens Denise werkt het toevoegen van het logo erg positief. “De herkenbaarheid en zichtbaarheid van ons theater neemt op deze manier toe. Wat wij ook zien gebeuren is dat mensen per ongeluk een garderobenummer mee naar huis nemen waar ze thuis pas achter komen. Het terugbrengen van dit garderobenummer combineren ze dan met een theatervoorstelling omdat ze er dan toch naar het theater moeten.”