Marketing Manager (36-40)

Heb je affiniteit met evenementen en festivals en altijd al in de dynamische evenementenwereld willen werken? Euro Events, marktleider op het gebied van evenementbenodigdheden en gericht op de verkoop en verhuur hiervan aan evenementorganisatoren en horecaondernemers, zoekt voor de afdeling marketing te Duiven een enthousiaste en proactieve :

Marketing Manager (36-40uur)

In deze functie bepaal je het marketingbeleid voor Euro Events (en gelieerde merken) en voert de bijbehorende werkzaamheden, samen met het marketingteam, uit.

Ben jij onze nieuwe Marketing Manager?

Voor deze functie zoeken we zelfstandige en zeer proactieve marketeer die de kansen in de markt op pikt en direct kan vertalen naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor onze klant. Je weet doelgroepen goed te segmenteren waardoor ze gericht benaderd kunnen worden. Projecten opzetten, begeleiden en uitwerken geeft jou energie. Je bent iemand die graag met het marketingteam samenwerkt maar hen ook kan aansturen. Dit alles om het beste resultaat te behalen.

Je hebt ervaring met het inzetten van zowel online als offline marketing. Online marketingmogelijkheden zoals SEM, e-mailmarketing, marketing automation en social selling zijn jou niet vreemd en je bent in staat diverse tools gericht in te zetten.

Daarnaast heb je kennis van merkpositionering voor verschillende merken en weet je altijd de juiste invalshoek te vinden om met onze brede doelgroep te communiceren.

Zijn woorden als organisatie doelen, omzetdoelstellingen en (het voeren van een goed) prijsbeleid jou niet vreemd? Word je enthousiast van bovenstaande tekst en ben of heb je:

- Relevante opleiding op HBO niveau
- Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Leidinggevende ervaring op marketing gebied
- Kennis van e-commerce en het inzetten van online marketing.
- Ervaring met B2B-marketing
- Analytisch, strategisch en data gedreven
- Zeer resultaat gericht en een zelfstandig.

Wat bieden wij?

- Goede arbeidsvoorwaarden - Afwisselende werkzaamheden
- Grote mate van zelfstandig werken
- De uitdaging mee te werken aan de verdere groei van ons bedrijf  
- Een ongedwongen en open werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatie met je CV naar HR@euro-events.nl of naar Euro Events B.V. T.a.v. HRM, Postbus 171, 6920 AD Duiven. Voor meer informatie kun je bellen met Dhr. S. Turel of Mevr. M. Snippe via telefoonnummer 088-3190740.

Er wordt een eerste selectie gemaakt op basis van een motivatiebrief en CV. Geselecteerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

Door te reageren op deze vacature ga je ermee akkoord dat wij je gegevens één jaar bewaren. Indien je hiermee niet akkoord bent kun je dit aangeven in jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.