Christmas World

Al jaren organiseert de Intratuin in Duiven de landelijk bekende kerstshows. Dit jaar is voor extra horecagelegenheid gekozen in de vorm van diverse foodtrucks geheel in de kerststijl, een draaimolen voor de
kinderen en vrolijke kerstmuziek op de achtergrond. Alles staat tijdens Christmas World in het teken van een complete middag uit voor het hele gezin, iets wat initiatiefnemer Koen van Riswijk hoopt te bereiken met dit evenement. “Dat mensen horecagelegenheden, zoals ons Tuincafé, een toevoeging vinden tijdens het winkelen wisten wij al, maar het ‘wintercircus’, zoals het zo mooi genoemd wordt, is echt een succes. Wij ontvangen louter positieve reacties en merken dat mensen speciaal voor de Christmas World naar onze vestiging komen.”

Botanisch Kerstsprookje

Het is fijn om te zien dat de bezoekers enthousiast zijn over de entourage die de Intratuin creëert op het foodplein waardoor de bezoekers echt in de kerststemming komen. Het evenement wordt door sommige bezoekers ook wel een ‘botanisch kerstsprookje’ genoemd. Een van de aspecten die bijdraagt aan de entourage zijn de munten die Intratuin speciaal voor dit evenement heeft laten maken. “Ik heb van veel verschillende bezoekers gehoord dat ze de Christmas World munten erg leuk vinden. Daarnaast vinden ze het gebruik van munten handig omdat ze één betaalmoment hebben en niet constant met geld moeten afrekenen.” Ook het personeel is tevreden met het muntensysteem, omdat de klanten nu met munten betalen in plaats van geld en daardoor geen geld hoeven te tellen. En laat dat nou precies de reden zijn dat Koen deze munten heeft besteld. Hij kan zijn personeel nu effectief inzetten en de verkoop van consumpties gaat een stuk sneller.

Euro Events denkt écht mee

In zijn zoektocht naar een leverancier van consumptiemunten komt Koen al snel terecht bij Euro Events. “Vanwege mijn vorige werkgever was ik al bekend met Euro Events. Wat ik erg fijn vind aan het contact met Euro Events is dat ze ook écht meedenken met de klant en het evenement. Ze komen met goede ideeën omtrent vormgeving en bedrukkingstechnieken van de munten en door het enthousiasme van de verkopers krijg je het gevoel dat ze persoonlijk betrokken zijn bij de klanten. Zo adviseerden ze bijvoorbeeld om naast munten ook telbakken te bestellen om zo de handelingssnelheid van het muntenloket te verhogen.” Op de vraag wat Koen belangrijk vindt in het aankoopproces van producten antwoordt hij service, snelle levering en flexibiliteit, wat volgens hem allemaal van toepassing is op Euro Events.

Verschillende doeleinden voor munten

Dit is de eerste keer dat de Intratuin producten bij Euro Events heeft besteld. Koen is vastbesloten over de toekomstige samenwerking tussen beide bedrijven. “Als we volgend jaar opnieuw gebruik maken van munten, dan nemen we direct contact op met Euro Events. We weten immers dat dit hét adres is voor goedkope munten van goede kwaliteit. En mocht het moment zich voordoen dat we andere producten nodig hebben, dan vragen we Euro Events zeker naar de mogelijkheden.” Naast munten is Euro Events ook leverancier van andere producten om evenementen tot een succes te maken. Als laatste wil Koen organisatoren van andere evenementen een tip meegeven. “Ik denk dat wij laten zien dat munten ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden dan bijvoorbeeld voor festivals en concerten. Wees creatief en leg uw idee voor aan Euro Events. Er is altijd wel iemand die u kan helpen en door de vele mogelijkheden komen jullie zeker tot een oplossing.”