Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met zo’n 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn ze inmiddels een stevige speler binnen de Benelux. In 2016 bestaat het attractiepark 15 jaar en dit wordt vol trots gevierd. Attractiepark Toverland biedt bovendien betoverende evenementlocaties voor elke gelegenheid en voor groepen vanaf 50 personen. Van een gezellige relatie- of familiedag, een sfeervol avondfeest tot het exclusief afhuren van het gehele park, het is allemaal mogelijk.

GELUKSERVARINGEN 

Huub Verhagen, Events manager bij Toverland, vertelt over de visie van Toverland. "Alles draait om het creëren van gelukservaringen. Wij willen onze gasten helpen loskomen van de waan van alledag.  Dit doen we door een uitgekiend palet aan te bieden van attracties, shows, speeltoestellen, lekker eten en drinken, prachtige natuur en gedetailleerde thematisering. Bovendien staan gastvrijheid en vriendelijkheid heel hoog in het vaandel bij ons, dit zit in het DNA van al onze medewerkers.". 

TOVERLAND ZAKELIJK

De evenementen die Toverland organiseert onderscheiden zich door hun zeer exclusieve karakter. Huub vertelt: "Niet alleen de locatie is exclusief, zo ook het programma en het entertainment.  We hebben als doel de gasten onder te dompelen in de magische wereld van Toverland met een vleugje exclusiviteit. De gasten moeten zich aan alle kanten in de watten gelegd voelen.  Wij organiseren vanuit Toverland Zakelijk avondfeesten waarop bedrijven zich in kunnen schrijven, familiedagen en complete bedrijfsfeesten op maat. Het persoonlijke contact is bij al deze events erg belangrijk. "

PERSOONLIJK CONTACT     

Sinds enkele jaren werken Attractiepark Toverland en Euro Events samen.  De combinatie tussen de de hoge service, de betrouwbaarheid en de aantrekkelijke prijs, zijn de basis van de samenwerking. Huub:  "Het fijne aan samenwerken met Euro Events is het persoonlijke contact. Als ik bel hoef ik alleen "met Huub" te zeggen, en ik word doorverbonden naar mijn vaste contactpersoon Marnix. Dat waardeer ik enorm."

POLSBANDJES EN MUNTEN

Toverland maakt gebruik van de kunststof EE-polsbandjes van Euro Events. "Alle gasten van een event worden persoonlijk ontvangen en krijgen een polsbandje met daarbij een aantal consumptiemunten. Deze kunststof polsbandjes hebben een chique uitstraling en passen daardoor goed bij het exclusieve karakter van onze events Onze gasten voelen zich op deze wijze echte VIPS's. Bovendien zijn ze comfortabel en niet fraudegevoelig. " aldus Huub. 

Bij ieder arrangement horen ook een aantal ronde Toverland consumptiemunten. Deze munten zijn voorzien van het Toverland logo. Hiermee kan men uiteraard iets te eten of te drinken halen in het park maar kunnen onze collega's ook heel makkelijk de gewone gasten van de event-gasten onderscheiden. 

Naast de ronde munten heeft Toverland ook breekmunten in gebruik. Deze worden vooral bij grote evenementen ingezet. "Met de breekmunten vonden we een voordelige oplossing om de grote consumptiestroom te reguleren. We hebben voor twee kleuren munten gekozen, witte en blauwe. De ene kleur is voor munten die binnen het arrangement vallen, de andere kleur voor de munten die extra zijn bijgekocht. Op deze manier hebben we mooi inzicht in het gebruik en verkoop van de munten. Het werkt erg goed op deze manier. Bij ieder evenement hangen we een andere waarde aan de munten, zo kan de bezoeker er de ene keer een vers belegd broodje voor halen, de andere keer iets uit onze winkel. " aldus Huub. 

SAMENWERKING

Toverland is altijd opzoek naar partners die kwaliteit kunnen bieden met een hoge service, en dit tegen een goede prijs. "Euro Events biedt het complete plaatje en daarom werken we al zo lang samen. Bovendien moeten we vaak snel schakelen. Dan wordt altijd alles op alles gezet om onze deadline te halen of er wordt met ons meegedacht om een andere oplossing te vinden. Dat is service!"