Technisch servicemedewerker (m/v)

Wil jij werken in een jonge dynamische organisatie die zich bezig houdt met het verkoop en verhuur van evenementbenodigdheden? En heb jij affiniteit met techniek, horeca, evenementen en festivals. Dan is Euro-Events opzoek naar jou.

Euro Events is de marktleider als het gaat om groothandelsactiviteiten in evenementbenodigdheden. Onze activiteiten bestaan uit het ontwerpen en produceren van consumptiemunten, polsbandjes, lanyards, garderobenummers, textiel en promotieartikelen. Daarnaast verhuurt en verkoopt Euro-Events pinterminals, geldtelmachines en wisselautomaten. Voor onze organisatie zijn wij, als gevolg van de continue groei, voor de afdeling verhuur op zoek naar een oproepkracht:

Technisch servicemedewerker(m/v)

In deze functie biedt je technische service op evenementen waar onze verhuurproducten worden gebruikt. Het gaat hierbij voornamelijk om pinterminals en wisselautomaten welke dienen te blijven functioneren tijdens het evenement. In enkele gevallen is er alleen sprake van telefonische service. Indien de storing niet telefonisch te verhelpen is, dan dient er alsnog naar het evenement gereden te worden. Deze evenementen vinden plaats door heel Nederland en eventueel in België. De evenementen zijn veelal in avonduren en weekenden.

Jij hebt of bent:
- Communicatief vaardig om met klanten in gesprek te gaan
- Stressbestendig, proactief ingesteld, daadkrachtig, accuraat, flexibel
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord
- Affiniteit met de evenementenbranche
- Woonachtig in Nederland
- In bezit van geldig rijbewijs

Wij bieden:

- Arbeidscontract op oproepbasis. voornamelijk in de weekenden
- Een aantrekkelijk uurloon
- Toeslagen bij het werken in de weekenden en op feestdagen
- Leuke evenementen waarbij je op het evenement zelf aanwezig zult zijn
- Open en gezellige werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie

Heb je interesse in deze functie op oproepbasis? Stuur dan je motivatie met je CV naar info@euro-events.nl of naar Euro Events B.V. T.a.v. HRM, Postbus 171, 6920 AD Duiven. Voor meer informatie kun je bellen met Dhr. M. Broeks op telefoonnummer 026-3190740.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.