Servicemedewerker oproepkracht

Euro Events is de leverancier in de evenementenbranche. Vanuit twee vestigingen in Nederland verzorgen wij de productie, verkoop en distributie van polsbandjes, consumptiemunten, keycords en garderobenummers. Voor de vestiging Duiven zijn wij, als gevolg van de continue groei, voor de afdeling verhuur op zoek naar een oproepkracht:

Servicemedewerker (m/v)

In deze functie ben je voor het bieden van service ter plaatse bij een evenement welke huurproducten van ons heeft gehuurd. Het gaat hierbij om complete betaalsystemen welke dienen te blijven functioneren. In enkele gevallen is er enkel sprake van telefonische service, waarbij er, in het geval de storing telefonisch niet te verhelpen is, alsnog naar het evenement gereden dient te worden. Deze evenementen vinden plaats door heel Nederland en eventueel in België. De evenementen zijn veelal in weekenden.

Jij hebt of bent:
- Communicatief vaardig om met klanten in gesprek te gaan
- Stressbestendig, proactief ingesteld, daadkrachtig, accuraat, flexibel
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord
- Technisch onderlegd
- Affiniteit met de evenementenbranche
- Woonachtig in Nederland

Wij bieden:

- Arbeidscontract op oproepbasis
- Leuke evenementen waarbij je op het evenement zelf aanwezig zult zijn
- Open en gezellige werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie

Heb je interesse in deze functie op oproepbasis? Stuur dan je motivatie met je CV naar info@euro-events.nl of naar Euro Events B.V. T.a.v. HRM, Postbus 171, 6920 AD Duiven. Voor meer informatie kun je bellen met Mvr. M. Snippe op telefoonnummer 088-3190740.

Indien je binnen 3 weken na ontvangst van je motivatiebrief geen reactie van ons hebt ontvangen hebben wij je CV helaas niet uitgekozen voor een vervolggesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.